Jak na PAYPAL

Dobry den..Chtel bych si objednat nejake veci ale platba je pres PAYPAL...Vim ze neco takoveho existuje ale vubec nevim co to je zac..Prosim vas moc o pomoc abyste mi napsali co nejvic veci ktere by se mi mohly hodit pri pozdejsim zakladani uctu...Proste vsechno o PAYPAL...
Autor diskuse: tazik - Profil , 11.2.2009 všeobecné - ostatní

fishmen17a - Profil | St 11.7.2018 17:20:13

Tak jsem si dnes založil Paypal.Celý postup registrace je v češtině.Napsal jsem jen do Google Paypal a povedlo se.Jen když tam chci poslat peníze,tak už je v angličtině.Tak nad tím ještě tápu,jak se tam ty peníze posílají.

TomCR - Profil | Út 20.3.2018 8:10:19

burbon9 >> Mně když přijdou na PayPal nějaké drobné, tak je neřeším - prostě s nimi zaplatím při příštím nákupu.

Calex - Profil | Út 20.3.2018 7:58:15

Igo. >> Zdar dneska mi to samý přišlo ve třech provedeních. Chodí mi to každej tejden, dávám to do spamu. Vůbec to nepomáhá. Osobně u nich žádnej účet nemám.

Murphy61 - Profil | Po 12.3.2018 23:56:37

burbon9 >> Poslat na účet si to musíš sám....když se jedná o měnovou konverzi, tak je tam i nějaký poplatek....

burbon9 - Profil | Po 12.3.2018 20:21:02

Zdravím, potřeboval bych prosím vědět jak je to přijímanými penězi přes paypal. Platil jsem už mnohokrát jak v e shopech tak na ebay a to je jednoduchý ale nikdy mě nebyli peníze posílány až teď.
Musím si sám převést částku s paypal účtu na osobní účet v bance nebo to paypal udělá automaticky?
Díky za odpovědi...

Solokapr - Profil | Ne 11.2.2018 16:54:21

Ohledně Paypalu slušný zdroj informací. Od založení účtu, až po nastavení dvoufázové ochrany při přihlášení.

www.mistriaukci.cz/rubriky/paypal/

Denny - Profil | Pá 9.2.2018 16:23:51

Igo. >> :-))Na tohle paypal upozornuje pomerne casto a presto se najdou lide,kteri ochotni napisou sve pristupove heslo,no a pak koukaji jako trubky,kdyz jim nekdo vybere ucet.

Igo. - Profil | Pá 9.2.2018 13:19:27

Denny >> Tak my o vlku a vlk tady :) Dnes přišel email alá Paypal.
Dear igob,
Your account will be limited.
We are sorry to inform you that , but our team is making new updates for better services.
Click Here to update your account
Your account need only one step to be verified.
Please help us by clicking on the button above and login to update your account
Jasný fake. Paypal vždy uvede jméno a vždy má v emailové adrese paypal. Pokud účet vůbec nemáte, či pokud nebude email obsahovat jméno a adresu na Paypal rozhodně nic neotvírejte.

ltrab - Profil | Čt 8.2.2018 16:22:34

Denny >> Díky, myslel jsem si to, tyto e-maily okamžitě mažu.

Denny - Profil | Čt 8.2.2018 16:03:43

Petr. >> ltrab - 8.2.2018 15:10:53 >> To jsou podvodne emaily,kdy to zkousi,jak se dostat k uctu.Oni nevi,zda mas otevreny paypal nebo nemas.Nikdy pokud nekdo takovy ucet mate,na odkaz neklikejte a neotevirejte prilohu.Otevrenim prilohy obvykle nainstalujete do sveho pocitace virus a mohou vas pripravit a spousty penez.Paypal kdyz posila email,tak zaroven najdete jeho zpravu, kdyz se primo prihlasite na svuj paypalovy ucet,pak zjistite,ze budto tam zadny vzkaz od paypalu neni a nebo je zprava identicka,tak odpovidat primo.Me se pred roky stalo,ze se nekdo dostal jak na nas Ebay,tak na Paypal.Papirove prodal zbozi,ktere zinkasoval ale nikdy pochopitelne nedodal.Nekolik tydnu jsem si s nimi dopisoval,predali to dokonce vymahaci spolecnosti,nez jsme dokazal,ze na muj ucet nikdy zadne penize neprisli a ani jsem nikdy nic pres Ebay neprodaval.

ltrab - Profil | Čt 8.2.2018 15:10:53

Dnes mi přišel tento e-mail:
Account Suspended : Confirmation Your Information identity .
Dear Customer,
Account Has Been Suspended Please Confirmation Your Information identity.
Click To confirmation, available 24 hours a day.
Thank you.
od service@paypal.com

Přeloženo překladačem.
Účet pozastaven: Potvrzení vaší informační identity.
Vážený zákazníku,
Účet byl pozastaven, prosím, potvrzení Vaší informační identity.
Klikněte na tlačítko Potvrdit, které je k dispozici 24 hodin denně.
Děkuji.

Je to tento týden již druhý e-mail v pořadí, s podobným zněním. Žádný účet jsem si nezakládal.

Igo. - Profil | Čt 8.2.2018 14:10:47

Denny >> Svatá pravda. I když klikneš na odkaz ve zprávě tak tě přesuna na stránky Paypalu a tam stejně musíš zadat heslo jinak smolík. Heslo ani číslo karty po tobě samozřejmě nechtějí. pokud ano rozhodně to není zpráva z Paypalu. A ano pokud jsem měl problém většinou do 24 hodin (po napsání na help desk) odstraněn Vím, že to víš to je pro ostatní :) Sice naprostou většinu transakcí provádím přímo kartou ale s Paypalem jsem neměl nikdy problém.

Denny - Profil | St 7.2.2018 20:42:21

Igo. >> Souhlasim s tebou,falesnu email od paypalu se ale pozna okamzite,jakmile prijde nejaka zprava, tak nam vzdycky prijde s primym odlovenim,zadny vazeny zakazniku nebo neco podobneho ale osloveni krestnim jmenem.A za druhe a to je nejdulezitejsi,jak mile se v takove zprave vyskytne aby na ni clovek reagoval primo,napsal heslo nebo cislo Paypalove karty,jde 100% o podvod.Ja delam to,ze veskere zpravy preposilam primo na PayPal a oni me behem 24 hodim odpovidaji,zda jde o spam nebo ne.

Igo. - Profil | St 7.2.2018 11:09:05

Deawon >> To ale záleží na tobě. Jde nastavit, že budeš platit v měně faktury pak jsi na kurzu své banky.
masha a co shipito? Tam žádného prostředníka nepotřebuješ a clo vyřizuješ sám. Doprava celkem v pohodě a hlavně ti spojí zásilky z více obchodů a platíš jen jednu dopravu sem. Na druhou stranu nevím jak je to potom s DPH a clem když přesáhneš ekvivalent 150 E já se zatím vždy vešel.
Poštovné je podle prodejce. Z Cabelasu jsem platil 20 USD za dodávku v hodnotě 120,-, z Totalfishingu 7-15 Ł a šílenci v ChapmanAngling chtěli 45,- Ł za nákup v hodnotě 100 Ł
Pay pal posílá emaily. Tedy alespoň mě. Dostal jsem email, že došlo k pokusu o narušení mého účtu a opravdu jsem měl po přihlášení (samozřejmě ne odkazem ale přímo na stránkách Pay palu) všechno v "čínštině" či jiném rozsypaném čaji. Vzhledem k tomu, že jsem původně taky všechno házel do spamu a na účet nešel protože ho prakticky nepoužívám prošvihl jsem lhůtu. Pak když jsem čirou náhodou nemohl platit přímo kartou a potřeboval Paypal musel jsem prokázat, že jsem to opravdu já. A to byl maličko problém, protože jsem zrušil pevnou linku na kterou bylo nastavené zpětné volání. Takže ofotit OP a poslat. Do 2 dnů účet z5 a v angličtině. Takže opravdu nemusí každý email od Pay palu být nutně podvrh.

mascha - Profil | St 7.2.2018 9:51:47

Denny >> Spíš je to tím, že ten můj známý je maniakální pedant, všechno jede nejoficiálnější cestou a nejzabezpečenější formou přepravy. Neuznává šetření tímhle stylem, protože tvrdí, že nechce řešit případný problémy se ztracenou zásilkou, že nechce být obviněn úřady pro nezákonný export atd. Bohužel jsem nikoho jiného k dispozici pro pomoc neměl. Posílá to ze státu New York nějakou balíkovou přepravou.

Mám na partnery v americe smůlu, ten předchozí byl zas ultrapankáč a flegmatik, neměl schránku na baráku a nevyzvedával moje nákupy na poště tak dlouho, až je pošta vrátila zpátky odesílatelům. Museli mu to poslat opakovaně a i pak trvalo několik měsíců, než mi to přebalil a poslal.

bart.bm - Profil | Út 6.2.2018 21:36:42

Krupito >> no musim zaklepat na drevo.zatim me clo i DPH minulo...spis me nevyhmatly ale ono to jednou prijde 😂😂

Denny - Profil | Út 6.2.2018 21:20:17

mascha >> My pouzivame PayPal take mimo ofoko kanaly,platime tim bezne nakupy v obchodakach,platim s tim benzin u benzinky,vse uplne stejne,jako kazdou jinou bankovni kartou,poplatky zadne.Jedine co vim,ze tuhle kartu nemohu naprimo pouzit treba na vyber penez mimo uzemi statu,vyzkouseli jsme to.

Denny - Profil | Út 6.2.2018 21:16:41

mascha >> Posilal jsem do Cech v prosinci a lednu dve mensi zasilky,velikostne asi jako ty dejchace,vyplnil jsem deklaracni papir a nikdo nic jineho po me nepozadoval.Na tom celnim prohlaseni ani zadna kolonka,kde by se to, o cem pises,melo vyplnovat,neni.Oba baliky uz jsou u svych adresatu.Nejak nechapu,kdyz ma tvuj znamy ty prsacky poslat,proc mu to nejde.80$ za postovne,to bych odhadoval odnekud z Kalifornie nebo UPS popr. FedEx?Posilam z Wisconsinu,klasicky USPS, 1.trida,doporucena zasilka se sledovanim a opravdu zadny problem jsem dosud nemel.Neni to nejak odstupnovane cenou zasilky? Fakt me to prekvapilo.

mascha - Profil | Út 6.2.2018 20:06:03

Mimochodem, zhruba od léta je taky problém s nákupem na eBay z Ameriky. Ebay přišlo s novou službou pro zákazníky, a to vyřízením celních tajtrdlíkáren, při prodeji z Ameriky do Evropy. A amíci se toho hned chytli jak houno podrážky a už bez toho skoro nechtějí nic poslat. Takže ebay rovnou k ceně za zboží a dopravu připočítává i celní a bůhvíjaký poplatky, že je jako za tebe převede na clo a ty se nebudeš muset o nic starat.
A když americkou protistranu požádáš, ať se na to vykašle a pošle to normálně, že si celnici pošéfuju sám, tak mi opakovaně odpověděli, že je jim líto, ale že se nebudou podílet na mých daňových podvodech. Aktuálně mi tam visej u známýho prsačky simms, protože chce za poštovný 80 doláčů a do celního formuláře po mně chce číslo importéra a kopii importní licence. A bez toho to nepošle, aby ho neobvinily úřady z napomáhání daňovým únikům. A to je asi pátej případ od léta... K tomu masivně zdražilo poštovný z Ameriky. Jako sběratel Rapal bych kupoval v USA na eBayi desetkrát víc, ale tyhle tahanice mi to znemožňujou. Nebudu za nástrahu v hodnotě patnácti dvaceti doláčů doplácet další dvacku za poštovný, pak ztratit půlden cestou a frontou na celní poště, kde doplatim clo, dph a manipulační poplatek jenom proto, že někdo není schopnej a ochotnej deklarovat takovou kravinu jako gift :-(

Krupito - Profil | Út 6.2.2018 19:55:53

bart.bm >> jako bez cla a vseho?

mascha - Profil | Út 6.2.2018 19:53:19

Denny >> vždyť to píšu - pokud jsi jen kupující přes oficiální kanály, tedy eBay nebo eshopy, tak poplatky platí prodávající. Já ale Paypal využívám i jako ebay prodejce a dále na transakce mimo oficiální eshopy, například na nákup a prodej v inzerátech ve finsku, japonsku, malaysii apod. V těch případech se pak musí prodejce s kupujícím doluvit, kdo poplatky zaplatí. Paypal svoje služby neposkytuje zadarmo. A je jedno, jestli jdou prachy z paypal konta, nebo jen skrz ně z bankovní karty.