Boilies po uvaření

Ahoj !
Mám dotaz zda boilies po uvaření a vysušení se nezkazí a musí se zamrazit.Dal jsem směs ,vajíčka + amino komplex. Děkuji.
Autor diskuse: reinxed - Profil , 31.1.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

bik kapr - Profil | So 31.1.2009 18:54:40

Doporučuju uvařit nechat dva dny oschnout nandat do sáčků dobře uzavřít a dát zamrazit tak máš vždy čerstvé boule.Nebo je taky mužeš zavařit do skleniček.Když necháš boule vyschnout na kámen tak se taky nezkazej ,ale jsou takové vyčichlé a to se mi moc nelíbí ,ale někde je to potřeba abys omezil záběry od malejch ryb a vydrželo to dlouho ve vodě.

Sla - Profil | So 31.1.2009 18:49:10

pokud chces boilis ne uplne vysusene a tvrde tak je dej do mrazaku. Pokud chces tvrde a vysusene tak klidne sus az jsou jak kamen a pak ti vydrzi klidne celou sezonu.

mároš - Profil | So 31.1.2009 18:44:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hned po uvaření se to neskazí,záleží na podmínkách kde to budeš skladovat.Prostě sucho,teplo a temno a ayb se tam větralo.Když jsou koule dobře proschlý tak pak většinou neplesnivěj.Ve vacích se daj přechovávat i 3 týdny,ale jsou trochu jak beton :-)),když je potřebuješ udržet déle čerstvé je nejlepší je zamrazit.Já osobně si koule naválím těsně před výpravou.....