Jaké swingery používáte?

Jaký swinger byste mi doporučili koupit? Jaké značky používáte vy a v jaké cenové relaci? Poraďte něco kvalitního.
Autor diskuse: loj007 - Profil , 29.1.2009 kaprařina - náčiní, doplňky

Lee-Haney - Profil | Po 16.2.2009 21:25:54

m.kindl >> Smír beru určitě.Vím že Foxák nejsi:D Samozřejmě že taky chápu co myslíš tím že hledíš na kvalitu a ne na cenu.Abych se přiznal třeba si ty swingery taky koupím pokud mě ty kopie při záseku drátem vypichnou oči:D Jen si prostě myslím že ta cena by mohla být slušnějsí nic víc....

kam!kaze Jasan chápu:D

sidneyv No trochu se červenám po tom co jsi napsal.Bohužel taky vím že jsem člověk co zbytečně řeší blbosti, moje slabší stránka.Pravda je taková že řešit cenu něčeho je blbost, přeci jenom cenu udává trh...

sidneyv - Profil | Po 16.2.2009 20:46:51

Lee Haney, m.Kindl: hoši čítam vašu diskusiu...čakal som, ako sa bude vyvíjať....a vidím, že ste dvaja inteligentní chalani, ktorí každý máte svoju pravdu, a ste sa dokázali nakonci tak pekne zmieriť..to tu často nie je vidieť...iní by si začali vulgárne nadávať a osočovať jeden druhého...je vidno, že ste chlapi na správnom mieste...
k otázke: tiež nie som foxák..ale mám rád kvalitné veci, ktoré žiaľ, spravidla bývajú drahšie. teraz si idem aj ja kupovať swingery a rozhodujem sa akurát medzi 2x illuminatom, alebo 2x MK2+ izotopy od Solaru...verím tomu, že v prípade swingerov originál ďaleko predčí životnosťou a kvalitou spracovania svoje kópie..

kam!kaze - Profil | Po 16.2.2009 20:27:55

Lee-Haney >> To byl jen žert a bylo to myšleno ve srandě.Teda pokud narážíš na tu střelbu :o)

kam!kaze - Profil | Po 16.2.2009 20:25:40

m.kindl >> No myslím že to už zašlo zbytečně daleko a nebudu se tady kvůli nějakým swingrům zbytečně dohadovat.Pokud jsem tě někdy urazil tak sory.Ale ty jsi taky nebyl vzorem pro skautky.Žij blaze.

kam!kaze - Profil | Po 16.2.2009 20:19:47

jarda 2004 >> Chudinky děti trpí kvuli FOXu :)Ty musíš být zvíře bezcitné :o))))

Miiich - Profil | Po 16.2.2009 19:44:19

Vase zprava

Tulo - Profil | Po 16.2.2009 19:26:45

Nedalo mi to a koupil jsem dva origoš MK2 na porovnání s kopii a asi je ten origoš lepší,dokonce jsem ani nemusel upravovat ten plastovy doraz.Tedka budu testovat vydrž a hrubší zacházení.))

bonkie - Profil | Po 16.2.2009 19:22:08

Dneska jsem si koupil tyhle tak uvidíme jak budou šlapat

bonkie - Profil | Po 16.2.2009 19:21:42

...

m.kindl - Profil | Po 16.2.2009 19:15:36

kam!kaze >> Tak opravdu naposledy....projeď si ještě jednou a naposledy moje příspěvky a uznej že se skutečně do nikoho netrefuju že na ně nemá...Nejsem povrchní nebo nepřející člověk abych se někomu posmíval že na něco nemá...tohle jsem nikdy nedělal a dělat nebudu...

Lee-Haney - ® No upřímně řečeno mě mrzí že jsme se kvůli takový prkotině dostali až sem...Taky se omlouvám za ten výbuch ale jsme jen lidi...ono ta cena je fakt vysoká a pomalu mi dochází jak to myslíš ale mě nejde o to kolik to stojí ale o ten rozdíl mezi těma dvěma výrobkama...Navíc já a "Foxák"...Já kterej mám od Foxe tři věci :-) Tak mír ?

Raggo - ® No těžko říct takhle z hlavy...ale budu o tom usilovně přemýšlet...:-)

Raggo - Profil | Po 16.2.2009 17:30:25

m.kindl >> ( naprosto nestranně a bez úmyslu někoho nasr*t, s podotknutím, že podobný styl žabomyší onanie je mi putna :-)...) Stojíš si vážně za tím že pointa tebou zmíněného "úryvku" pohádky o lištičce v tomhle podání a kontextu nemůže nevyjadřovat její určitou indispozici...převedeno na situaci "swingr-cena-možnost-koupě..." například finanční...? :-)

Lee-Haney - Profil | Po 16.2.2009 16:35:22

kam!kaze >> Ty mě nemáš rád?:((( Co jsem ti udělal?:D

Lee-Haney - Profil | Po 16.2.2009 15:56:42

m.kindl >> Aha tak to jsem nevěděl že myslíš pravého Lee.To se potom omlouvám, to však nemění nic na situaci a za poslední větu co jsem napsal si stojím.
K tématu.Ano chtěl bych se omluvit že moje asi pitomá připomínka na začátku téhle otázky vyvolala tuhle hádku.Na druhou stranu za ní nebyl žádný útok.Byla to jen taková úvaha proč je ta cena tak vysoká.Ze začátku jsem vycházel že je to vina firmy, pak však stačilo srovnat ceny v anglii a u nás.Je mi jasné že ceny u nás výrobků z Anglie budou vždy větší , ale skoro dvojnásobek u téhle věci?Budiž, mám na ten dvojnásobek ceny svůj názor, ale to je fuk.
Nikde jsem nehanil tenhle výrobek ve smyslu že je to předražený šunt, věřím že je to opravdová kvalita i když u nás s přemrštěnou cenou.
Po debatě s Radkem Foxem jsem se už nechtěl do debaty zapojovat.Jenže mě opravdu dokážou vytočit příspěvky od lidí co chválí něco a ani to neměli v ruce.Taky mě štvou příspěvky kdy rybář řekne že mu slouží dobře kopie a pak se najde někdo kdo mu řekne ,, ne to zahoď jsou to šmejdy'' i přesto že dotyčnému dobře slouží, vždyť přeci i kdyby mu tam vyseli obyčejní spadávací cajti na šňůrce tak je to fuk když to splní svůj účel...Tohle prostě nechápu a nepochopím.Tady nemyslím ani tebe kinde.U tebe mi vadila trochu prudká reakce na určité věci a kritika něčeho co tu nikdo nepsal a abych pravdu řekl ten příběh z ikei mě fakt rozesmál, protože já mám trochu jiné zkušenosti, bohužel z opačného soudku kdy dražší a vzhledem k značce kvalitnější věci byly poruchovější jak ty levnější šunty.Asi jsem holt smolař...

I přesto věřím že tuhle vypjatou debatu lze zakončit smírem......

(bedna) - Profil | Po 16.2.2009 15:48:10

No já jak jel na ryby tak jsem na cestě potkal tyhle a jsou vidět podle potřeby někdy svítěj na dálku a někdy si jich vůbec nevšimneš.Ale ne vždy je na ně spolehnutí.

jarda 2004 - Profil | Po 16.2.2009 15:20:02

kam!kaze >> Dlouho jsem šetřil řadu dnů trpěl alimenty neplatil na ulici žil ale nakonec se to vyplatilo mám je a dokonce tři a všechny modré za barvu jsem doplácel ale jak říkám čekání se vyplatilo.

kam!kaze - Profil | Po 16.2.2009 11:45:12

jarda 2004 >> A máš je když na ně máš :)

jarda 2004 - Profil | Po 16.2.2009 11:23:14

Heč ja na ně taky mám.

kam!kaze - Profil | Po 16.2.2009 11:01:04

m.kindl:Ty jsi opravdu pako.Končím debatu s tebou.Opravdu to nemá cenu,když popíráš i to co jsi sám napsal.Jinak s těmi hovny máš pravdu,už jsi jich tady namlel dost.Jo a pokud nevím kdo to je Lee Haney tak to sory.Ty víš kdo je to Adolf Láznička?

m.kindl - Profil | Pá 13.2.2009 17:13:39

Lee-Haney >> Já jsem nemyslel že ty nejsi kaprař...já jsem myslel že opravdovej lee Haney není kaprař....to je ten pán co jsi si od něj vzal jméno a použil jako nick...To je vše..reagovat už na tebe nebudu.
kam!kaze - ® Podívej ty hlupáku....přečti si ještě jednou moje příspěvky a najdi mi kde píšu že na ně někdo nemá.....Já píšu že je nemá a né že na ně nemá víš ? Nejenže neumíš číst ale ani neumíš argumentovat k věci...Je mi jasný že nemáš ani páru o tom kdo je pravý Lee Haney takže mě nepřekvapuje že nemáš ani páru o tom co jsem tím myslel.Vím že kdyby kolega Haney chtěl tak si Fox swinger klidně koupí a že na něj má...Mě jen serou primitivové (co mají problém i s rodným jazykem) kteří něco nemají ať už z jakéhokoli důvodu ( klidně náboženskýho ) to kritizují pouze na základě domněnek a předpokladů...Než budeš reagovat přečti si to několikrát aby jsi se neztrapňoval...Ale radši nereaguj...já na tebe už taky nebudu,čím víc se v hovně šťouráš tím víc smrdí...

kam!kaze - Profil | Pá 13.2.2009 12:42:36

m.kindl >> Ty jsi fakt srandista :o)To jak tady cpeš všem co nemají origo FOX že je to jen protože na něj nemají je ubohé a vypovídá to o tobě něco.Už si zkus najít nějaký jiný argument.A tentokrát zkus třeba něco rozumného a méně konfrontačního.Jo a Lee není můj fotr.Kdyby byl,musel bych ho zastřelit :o))))Připomínáš mi ty burany co se v hospodě chlubí že mají mercedes.Už to tady neřeš a pokud se potřebuješ opět vyblít z těch kravin co tě tlačí na tvém chorém mozečku,tak to udělej přes SZ,nebo je tady pro tebe otázečka jako dělaná:
JRC versus FOX.
.Chudák m.kindl,bohužel je to "kaprař" :o)))

Lee-Haney - Profil | Pá 13.2.2009 11:09:56

m.kindl >> Tatínku?Haha ty umíš pobavit.Jen přemýšlím kde je v nás rozdíl,já tu pořád placám dokola že je to předražená věc a ty se mi tu pořád snažíš vnutit že ji nemám,protože na ně nemám....Ale máš pravdu já totiž nepoužívám swingery jako podložku pod vařič,taky po nich nešlapu,protože asi nejsem takové nemehlo ,abych si šlapal po swingrech,taky nechodím kolem vody proto ,abych čuměl ostatním rybářům po policajtech jestli jdou vidět za šera a proto mi asi stačí kopie která tenhle Vietnam nevydrží.No ale když někdo nevidí a navíc nevidí tak že si po nich šlape tak je jasné že potřebuje něco pevnějšího.
Kdybys pořádně četl tak jsem zde nepsal nic ve smyslu že bych nechápal proč to lidé kupují.Nechápu jinou věc,ale proč se opakovat.Mimochodem do hospody nechodím a opravdu nemám důvod řešit cenu mercedesu.Máš ,ale pravdu jsem tvůj fanda a proto se těším na další příběh Mr.Kindla o tom jak se nechal napálit v ikea....
Dodatek-Kaprař nejsem a vzhledem k tomu co tady někdy člověk čte mi to ani moc neva,přeji pěkný den :)

Buba - Profil | Pá 13.2.2009 9:29:51

-stop salámbaits- >> pelikan_one >> ahoj jsou od Nashe a ještě se mi nestalo,že by se to zapletlo.

broucek - Profil | Čt 12.2.2009 21:46:40

m.kindl >> už se to ví kde udělaly chybu,, střílely za války do vzduchů"

broucek - Profil | Čt 12.2.2009 21:42:26

m.kindl >> to není komplex to je ,,symptom" jak říkají v filmu Poslední plavky

m.kindl - Profil | Čt 12.2.2009 21:16:48

dosec >> I to je možný...kdyby dělali kopie Foxů nemuseli vyhasínat pece...jen by stáhli teplotu...

dosec - Profil | Čt 12.2.2009 21:14:49

m.kindl >> a nebo tu chybu už odstranily a na krizi se jen vymlouvají :))

m.kindl - Profil | Čt 12.2.2009 21:11:39

dosec >> Ale díky tomu vydrželi skláři až do poslední krize...