Šterkovna v Zaječí

Dnes jsem si zasel pro nove papiry a nikde jsem nenasel tenhle revir nevte co se snim stalo budu rad za kazde info?
Autor diskuse: Mitchell - Profil , 13.1.2009 všeobecné - revíry, cestování

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 14:31:16

Kovis >> No chápu, taky všechno pošutím ať chynu cejna, parmu apod. Je to koníček , ne obživa. Taky nemám pochopení pro tu větu " když pouštím... " Není to argument, ale jen výmluva. Chtělo by to změnu řádu , aby se to nějak zkorigovalo a nějak chránilo to co zbylo. Uvšem stím já nic neudělám. Začít musí moci páni nahoře.

Kovis - Profil | Ne 9.9.2012 14:23:50

Drinks >> Aby sme se nijak špatně nepochopili, já nemám nic proti kaprařům, jen mi vadí argument "já můžu všechno, protože všechno pouštím" a ten je slyšet právě nejčastěji od kaprařů. Proto bych tyhle lidi lifroval na soukromáky, protože tam tento argument mohou naplnit do puntíku. Ono je bohužel i na těch svazovkách problém, že RS prostě nestíhá. Nevidím do toho, ale asi jich je málo nebo nevím. Kolik si ty třeba letos měl kontrol? Já mám cca 100 - 150 docházek ročně, nechytám v noci, protože mě to nebaví když je tma, ale už asi 8 let jsem neměl ani jednu kontrolu!!! To mi přijde jako problém, navíc moje domácí voda je Dyje 7, tam bych očekával větší aktivitu od RS. Holt, kde není soudce není zločin.

Kocháč - Profil | Ne 9.9.2012 14:14:43

Teď jsem na rybách četl třetí kapitolu o životě Billa z Nutry a to popisování jejich klubových vod je prostě pecka a pro nás jen sen. Možná Malý Sambo a voda Jirky Jakeše má našlápnuto tím směrem, o dalších nevím. U nás sem soukromky zařídily dle požadavku trhu. Kaprařina si u nás taky neprošla etapama vývoje, ale hned skočila k trofejím. A ti jakoby kapraři ty trofeje chtějí a tak si je musí majitel soukromáku opatřit a nejjednodušší cesta je koupit je od převažečů co si dělají z koníčka živobytí. Je to smutný, ale těch hovad je moc a svazovky dostávají na prdel a obnova není tak jednoduchá. Ryby dorostou, to ano, ale kdy? Taková dvacítka nenaroste za pár let, když se teda vyhne srkačkám.

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 14:13:21

Kovis >> Abych se přiznal jsem dá se říct kaprař, ale něco se mi prostě nehodí třeba lov non stop. Taky občas umím zachytat přes čáru a netajím se tím. Ale taky vím co můžu dál a co nemůžu a co je proti chuti ostatním a čím bych si proti sobě poštval většinu dobře smýšlejících lidí. Tím že tady haním sourkomáky , to mi nevadí, doslova mi to je u řiti že naseru někoho kdo tenhle styl podníkání propaguje. A ještě jim dopomáhá. To prostě pro mě není člověk , ale prach obyčejný dacan , co nemá absolutně mít rybářský lístek. Jinak všechny zásady a předpisy v BP jsou pro mě svaté, podměrečné ryby neberu, chovám se tak jak mám, často uklízím po ostatních. Ale jak tady nekteří píší " když pouštím můžu vše" To prostě neuznávám, člověk musí jít občas proti proudu , aby upozornil někoho že je něco v nepořádku a taky že je postihovat úplnou jinou sortu lidí kteří ničí státní vody. Ono brat povolenky za lov nonstop je to nejlepší upozornení na sebe . Ale už se objevují kteří niči pytláky apodobnou sortu . A zato RS uznávám, a často jim taky pomáhám. I když se mi to může vymstít . A drancují ve prospěch Svojeho sourkomého užitku. To mi je dost proti srsti . A proto tady píšu to co píšu.

Chce to zdravý rozum, a začít uvažovat nad tím než něco člověk udělá , a komu tím pomáhá a koho tím okrádá. Třeba Své potomky o životní úlovek na svazovce kde jsem já třeba vyrůstal...

Kovis - Profil | Ne 9.9.2012 14:01:42

Drinks >> Jenže dokud nepříjde restrikce z hora tak s tim neuděláš nic. Je to prostě směr podnikání, který podle mě není pod takovou kontrolou pod jakou by měl být. Jediná šance je, že se nasytí trh a nebude lukrativní zakládat nový soukromý revír. Do té doby kdo má pár šestáků, tak si koupí nějakou větší louži, nasype tam pár menších ryb, ty velké si nechá dovézt ze svazovky a tak pořád do kola. Já bych i byl pro soukromáky, tam bych posílal ty notorické stěžovače na RŘ. Můžou si tam praktikovat lov nonstop, vyvážet, instalovat bojky, atd. Prostě tam budou chodit jak do cirkusu. Zaplatí a za to dostanou show. Ale nejsem pro ně za cenu drancování svazovek a vyjímání svazových revírů a jejich změnu na soukromé.

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:54:33

Kovis >> Přemýšlím už dlouho co proto udělat aby to skončilo , nebo aby to to pro ně bylo složitější. Jenže je to běh na dlouhou trať a pro jednoho je to na dlouho:-) Proto je to potřeba špinit a hanit kde se dá. Když roste poptávka roste i nabídka.

Kovis - Profil | Ne 9.9.2012 13:51:12

Drinks >> Amen :-) . Souhlasím s tebou. Soukromáků přibývá jak hub po dešti, na svazovky jezdí organizované a dobře placené tlupy pseudorybářů (kaprařů), kteří svazové ryby převáží na soukromé revíry. Majitel se pak bije v prsa, jaké že to má na svém rybníce velké ryby a zve všechny, aby si za příslušný bakšiš přišli tyto ryby chytit. Bohužel systém proti tomu nezmůže nic, nebo jen velmi málo.

MichalU - Profil | Ne 9.9.2012 13:50:51

Drinks >> na rozdil od ted nejstarsich remeslnic sou v tych bordelech kapri nedobrovolne....

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:49:25

Ono dojde postupně na všechny . Jen to chce aby věděli z kama ti kapři nad kterýma se rozplívají jsou. A pochopí že za jejich peníze se vysazovali . A teď za ně jako za děvky platí v soukromáku:-)

MichalU - Profil | Ne 9.9.2012 13:46:41

Burn >> vis ono je to sporne nechci se ho zastavat ale co kdyz to udelala jen zavist a pomluvi prstem se ukaze snadno ale dokazuje hur. pokud to udelal tak k tomu nemam komentar

Burn - Profil | Ne 9.9.2012 13:43:01

Je to pěkně v pi.. když už i bilovčáci ty ryby do zaječí převážejí!!! A to jen proto že lezou těm podnikatelům do prdele! Doufám že si to ta osoba přečte! protože každej z bílovic o něm ví!!! Ubožák!

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:38:59

dosec >> všeobecně to brát je horší než konkrétně viz, Labe, Mušovská jezera a podobně;) to už to raděj ber konkrétně.

dosec - Profil | Ne 9.9.2012 13:37:02

Drinks >> beru to všeobecně,ne konkrétně o jedné zmínce o revíru co uvádíš.
A neboj stojím rovnýma nohama,na zemi :-)

MichalU - Profil | Ne 9.9.2012 13:36:39

dosec >> v bilovicich je k70 a pochybuju ze ryby kolem 17 a 19kg meli pod 70:-)

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:34:46

dosec >> Pravděpodobně s BP? To nebylo v souladu, když je Bílovicích K70 :-) Tady to určitě nebylo bez problémů:) žádný revír soukromý v tomto ohledu není čístý i když se na první pohled může zdát.)

dosec - Profil | Ne 9.9.2012 13:32:19

Drinks >> vadí,ale nic s tím nenadělám.Pravděpodobně ji vzali v souladu s BP.Jestli to udělá převažeč,nebo se dostane do ruk masajovi neovlivníš.
A mimochodem jezdím i po soukromých vodách(ale vybírám si) ať můžeš popichovat :-))

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:29:23

MichalU >> Vykompezovat neschopnost se nějak musí :-) grrr

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:26:52

dosec >> Nenadávám jim jen popichuju . Aby si trochu uvědomily co dělají . Tebe to nevadí že ti kradou rybu z oblíbených revírů?

Edit.: Asi ne když je osobně navštěvuješ:-)

dosec - Profil | Ne 9.9.2012 13:24:17

Drinks >> proč nadáváš sprostě lidem, léčíš si mindrák ortodoxáku? :-))

MichalU - Profil | Ne 9.9.2012 13:23:35

Drinks >> :-))) no jo par ryb ze svazovek to vzali doslova do zajeci:-) kdyby to majteli nevidelavalo tak to nekupuje a protoze tam lidi jezdi tak si kopou pod sebou propast :-)

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:19:35

MichalU >> Nenechám je být, bude ještě větší nechuť k těmto vodám čím víc lidí plivne na tyhle vody tím líp. Jen ať každý ví , že chytá ryby ze svazovky za prachy, na svazovce by si mohl chytnout zadarmo jen si na ní počkat. Pokud nemá ruce do "x" . Šulini. Ale to že otázku založí zřízenec Max carpu to je na tom to nejlepší :-) Asi má taky ty ruce řádně do "X" .

MichalU - Profil | Ne 9.9.2012 13:15:42

Drinks >> nech je vsak prave tam si zachytaji krasne ryby ze svazovek:-) treba z bilovic :-) kde je k70 z d5 za celorocni povolenku atd:-)

Kocháč - Profil | Ne 9.9.2012 13:14:04

Souhlas, v Zaječí u toho radobypodnikatele končí ryby z okolních svazovek. Je to k blití.

Drinks - Profil | Ne 9.9.2012 13:04:17

Další vyjebaný soukromák , pro naprosto vyjebané rybáře s rukama do "x" neschopní rybáři vyhledávají tyhle vody , aby si mohli vyléčit ego. Protože jejich schopnosti nejsou tak dostačující aby si tu rybu našli na svazovce. I když někteří jsou toho schopní ale pak je pošimrá chtít a ryby odvezou právě sem. Neadrcální bezpáteřní, pomáháte zbohatnout ještě většímu zbohatlíkovi. Copak jste úplně bez rozumu ? Okrádáte Svoje děti , kteří si mohli zachytat na krásné svazovce. Dnešní Svět se v piču obrací..

Idioti. :-)

Petr26 - Profil | Pá 15.6.2012 18:04:33

kut >> Díkec

Petr26 - Profil | Pá 15.6.2012 17:46:06

sem pako.Už jsem to našel

Petr26 - Profil | Pá 15.6.2012 17:31:46

Čau,

máte někdo prosím odkaz na stránky štěrkovny v Zaječí?Nebo nějaký info a nebo telefon?

Nedaří se mně nic najít.
Díky Petr

Zavira - Profil | Pá 25.5.2012 9:59:14

Zdravím tak je to už nějakých 5 let soukromá voda chytá se způsobem chyt a pust a je to za 300kč na 12h voda je bohatě zarybněna na Jesetera ale také kapra nachází se zde i krásní amuři momentálně i Vyza Velká také jsou zde nově vysazeny krásné štiky...v případě výběru místa nutno objednat pokud je vám jedno kde sedíte objednávka není nutná :)
S pozdravem z Velkých Pavlovic a okolí Zavira

basli - Profil | Pá 25.5.2012 9:40:11

Zaječí je vesnice na jižní moravě u novomlínských nadrží. Poblíž Pavlov Dolní Věstonice.Je to štěrkovna o rozloze cca 7ha.Byl jsem tam před čtrnácti dny a bylo to ůžasné.obří kapři jeseteri a nyní tam dali 4ks vis ale bohužel ta největší 189 a 45kg prěpravu nepřežila.Ale tři tam jsou.Pojedu tam opět koncem června.Je lepší se tam objednat a kontakt najdeš na internetu but šterkovna zaječí nebo vinařství u kapličky.Je to jedno protože obojí je jednoho majitele.jsou tam ochotní vřelí prostě jižní morava super lidi.Snad jsem ti pomohl loučím se petrův zdar

hrubdo - Profil | Ne 1.4.2012 11:11:22

Co vám tu jezdí?

Bacil z domu - Profil | Čt 29.1.2009 19:18:30

Horda >> Tvoje zprávy jsou hódně zastaralé,300,-/den bez ryby,ryba 10,-Kč/cm.Zarybněno bohatě,kdo vyznává prasolov,užije si.

Mitchell - Profil | Út 13.1.2009 21:18:38

Horda >> tos mel rict driv ty jsi to posral vole to ej tak kdyz te clovek neposlechne tak to bychom meli vyrizene.

all: tak jake jsou zde podminky pro rybolov diky

Horda - Profil | Út 13.1.2009 21:03:48

Wokurko uz 3 roky je soukromy povolenka za 100 kč pred chvili mi to psal duveryhodny zdroj