Dovolená na ryby na MRS

Zdravím kolegové!Neměli byste nějaké tipy kam vyjet letos na dovolenou na revíry MRS.Ubytování by mělo být v nějaké chatce,nebo tak něco.Lovím převážně feeder a přívlač.Může to být přehrada,nebo řeka poblíž nějakého většího rybníka či pískovny.Prostě tam kde si hezky zarybařím.Pojedeme celá rodina i s ženskýma,tak aby se nenudily.Díky!
Autor diskuse: čabi - Profil , 3.1.2009 všeobecné - revíry, cestování

Mind - Profil | Pá 6.3.2009 23:33:39

mrkni na www.urybare.cz, je to na Vranovské přehradě-Bítov.Pro rybáře ideální a rodina se taky zabaví

čabi - Profil | Ne 4.1.2009 11:42:27

Tak po všech úvahách jedeme na Vranov.

Miraryb - Profil | So 3.1.2009 21:50:32

čabi >> na 6 km od Piláku máš revíry: Sázava 17 řeka, 18 Branský rybník a vlastní 19 Pilák, dále Ckhajský potok- Strž. Ani pstruhovky nejsou nijak daleko. Nevím, jestli je máš všechny zmapovaný, ale jsou krásné, vžádném případě NEVNUCUJU, pouze upřesňuju. Přeju dobrej výběr.

bombardák - Profil | So 3.1.2009 21:05:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

čabi - Osobně bych Ti doporučil Vranovskou přehradu. Je to moje srdeční záležitost, i když pamatuju její lepší časy, hlavně - co se týká četnosti ryb. Stejně tam jezdím, dnes hlavně pro vzpomínky a její krásu.Ne nadarmo jí říkají - moravský Jadran. Dávám ji přednost pro možná ideální polohu a různorodost rybářského vyžití. Vhodné je možná navštívení - Třebíčské www. rybářka. cz. tam jsem zahlédl, celkem širokou nabídku chat a penzionů, vhodných pro rybáře s rodinou, případně skupiny rybářů. Další adresy - www. svorea. cz - www. camp- plaz. cz - www. chatamodra. unas.cz. Já poslední dobou jezdím i s rodinou na moc krásnou lokalitu - (Hatimov, Chmelnice) normálně zvaný /haťák/ Místo je vhodné i pro rekreaci dětí a dnes dávám přednost bydlení v penzionu např. Erat, Dyje. Každopádně to chce zajišťovat pobyt v brzké době, období prázdnin je totiž, vždy dost plné. Neméně pěkná místa k rekreaci a rybařině jsou na "Kopaninkách", lokalita "Horky 1-2" s možností bydlení např. Bitov v penzionu U Tesařů s perfektní kuchyní, kde je nutné, ale k vodě dojíždět. Horky jsou známé restaurací "Na Špici".Osobně taky převážně vláčím, navíc voda tohoto typu je k tomu velice přihodná. Staré, zatopené zbytky domů, střídání hloubky, skály, stará mola, zlomy dna - ta různorodost k tomu přímo svádí. Jenže, velice cennou věcí je loďka, bez ní je to jen - neradostná dřina. Feeder je tady úžasná věc, místa pozvolně se svažující, písčité hrany a při intenzivním krmení, je možné krásné vyžití, ale je důležitá jedna věc - přemluvit je k braní.... Je to voda, která Tě může potěšit rekordní rybou, ale taky si z Tebe udělá často - dobrý den. Já již rekordy dávno nehledám, dnes mám stejně pocit, že o tom ani rybařina není, spíš hledám rybářskou pohodu a k tomu právě patří i ta loďka a známá místa, plná vzpomínek... Pokud budeš potřebovat nějaké další informace, napiš .

čabi - Profil | So 3.1.2009 20:38:24

Nechci jet na Mušov,Vranov,Dalešice.Tam to znám.I přesto díky za za odpovědi.

čabi - Profil | So 3.1.2009 20:34:54

Vydra1:na Vranov jedu taky s kámošama.
Miraryb:Pilák znám,tam se mi ale moc nechce.Moc se mi tam nelíbí.
cmanamanas:skouknu to

cmanamanas - Profil | So 3.1.2009 19:13:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zkus se podívat na www.chatar.cz sou tam většinou chaty přímo u vody

Miraryb - Profil | So 3.1.2009 18:57:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tady je taky krásně a je to hned za městem: http://www.cerum.cz/okempu_cz.htm

vydra1 - Profil | So 3.1.2009 18:45:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj zkus Vranovskou nádrž revír Dyje 15, je tam hodně kempů a chatek a rybařina pokud se do nich ( ryb ) strefíš tak dobrá.