Vanoce v detskem domove

V ramci uklidu v me rybarske vybave, jsem narazil na veci, ktere jiz temer nepouzivam a napadla me myslenka toto poslat nejakemu detskemu domu, ktery podporuje mezi svymi detmi rybarsky sport. Bohuzel jsem pri brouzdani po internetu zadny takovy neobjevil. Vite-li nekdo o nejakem, napiste sem o nem, at muzu, a myslim nejen ja podporit konicek deti ktere nemaji doposud v zivote toliko stesti jako vetsina ostatnich! Paklize se takove detske domy najdou napada me myslenka ze by se mohlo stat prijemnou tradici, ze MRKmani kazdorocne podpori nejaky vybrany detsky domov.
Autor diskuse: Petr Kalach <´)))>< - Profil , 6.12.2008 všeobecné - ostatní

Petr Kalach <´)))>< - Profil | Ne 7.12.2008 17:58:24

MrCement ... moc dekuji!!! Paklize budou mit i ostatni uzivatele mrku zajem, muzeme usporadat spolecnou sbirku a zavezt to do detskeho domova. Rad to budu koordinovat a zaridim i predani do detskeho domova.

Paklize se najdou dalsi detske domovy, ktere by meli o podobnou podporu zajem, muze pote kazdy sam si vybrat do ktereho domova posle svuj "prispevek", nebo se pro letosni rok dohodneme na jednom a pristi rok na jinem.

Jiz predem dekuji vsem kteri se pripoji!!!

MrCement - Profil | So 6.12.2008 20:21:45

Tady máš ale ještě další:
1) Dětský domov ve Zlíně na Lazech, rybářský kroužek vede p.Petr Mrnka
2) Dětský domov Zruč n. S, dva kluky tam vedl p. Šlejmar
3) Dětský domov Bystřici pod Hostýnem
4) ..... a jistě i pár dalších co na netu nenajdeš

Zde máš něco o tom Sedloňově - http://www.ddsedlonov.cz/main.php?st=4&lan=1

Kontakt na lokkyho dávám znova - http://www.mrk.cz/clen.php3?id=4480

MrCement - Profil | So 6.12.2008 19:56:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Před dvěma roky jsem nesl prut, knížku a nějaké blbiny na rybářskou výstavu na BVV v Brně (jinak bych tam nešel, nesnáším hromady lidí). Vybíralo se na rybářský kroužek ze Sedloňova a akci vedl konkurenční rybářský web (snad to nebude problém ...... )

Jiří Lokvenc
Dětský domov
Sedloňov 153
517 91 Deštné v Orlických horách

Na mrku má přezdívku lokky (http://www.mrk.cz/clen.php3?id=4480), mail má lokky@seznam.cz

EDIT: Určitě něco najdu a když ne, tak něco koupíme. Dám vědět a kdyby toho bylo z Brna víc, tak to můžeme poslat hromadně.

Červené karty: Petr Kalach <´)))><