Uchování uzených ryb

Mám asi 10 kg uzeného tolstolobika. Jak ho mám jednoduše zakonzervovat, aby se mi maso nezkazilo? Děkuji.
Autor diskuse: sumecek - Profil , 23.10.2008 všeobecné - ostatní

šťovíček - Profil | Út 8.3.2011 22:27:14

ted je mu to platné jak komunista na velehradě :-)))

pepa-č - Profil | Út 8.3.2011 22:26:04

si myslím, že za dva a půl roku už to vyřešil

kuzma - Profil | Út 8.3.2011 22:23:47

nejlepší je to hned sníst :D

Lukas89 - Profil | Út 8.3.2011 22:15:51

sumecek - >> Ahoj, rozešli pár sms přátelům, ať se přivalej a dovalej s sebou nějakou basu a máš ho uchovanýho na věky.. ;-)

Kockopes - Profil | Út 8.3.2011 22:11:01

moža i vysušit taky jsem o tom četl

certbert - Profil | Čt 23.10.2008 9:28:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

obrat do sklenic přidat pepř nové koření a bobkovej list trochu oleje a zavařit

JKL - Profil | Čt 23.10.2008 9:23:26

Podle mých zkušeností snad jedině zamrazit - balíčky do mikroténu a do mrazáku. Není to ono - ale různé láky hodně změní chuť.