brnenske prodejny a reklamace

zdravim, jake mate zkusenosti s reklamacemi nadobicka v brne?
nebojte se a budte konkretni (hlavne udice a navijaky): prodejna, produkt, znacka, duvod, vysledek... ;)

vim, ze se nekdy spatne rozlisuje opravnenost a neopravnenost, nahled na vec reklamujicim a prodejcem, ci rozdil v pristupu prodejce a distributora, ale i tak se obcas da dopatrat k zajimavym informacim. hold rybarske veci jsou dnes proste spotrebka, i kdyz casto hodne draha ;)

osobne:
rrr - musel sem reklamovat nekolikrat pruty od semy (nekolikrat zlomene, vypadla vlozka ocka) a vzdy v poho, dobry pristup i rychlost
gammarus - nekolikrat reklamace ruznych navijaku shimano rady p3, jednou bait shimano; reseno primo u kanclera (drive kancler st. v poho, ted s mladym je trochu horsi domluva, ale taky to jde), reklamace vzdy uznany a +/- ke spokojenosti vyreseny
zabransky - dvakrat silon (sufix, berkley) a vraceny bez problemu penize (mala poznamka: hold nahore jim slunce a teplo dela asi svoje), ted cekam na reklamaci skeletonu (pochopitelne dole :) )...
milo - zatim tam nakupuji jen plavackove drobnosti, bez reklamace (i kdyz posledni dobou je v kelimku vic hoblin nez cervu...)
raven - dve reklamace a dvakrat neuznano, pritom navijak (daiwa) i bryle (x2) se u vody moc "neohrali" a jednalo se o vadu materialu projevenou velmi rychle (spise okamzite)
Autor diskuse: pz - Profil , 19.10.2008 všeobecné - náčiní, doplňky

TORARYK™ - Profil | Út 30.7.2013 21:13:37

dva týdny zpátky jsem tam byl u známého. A zrovna v Brně, konkretně v ravenu. Nasál jsem tam jen lehce setík na vláčení daiwa, ten nemá chybu, zatím. A prut od berkley, sice nic moc ale na to moje chytání v práci vyhovuje.. Vyhovoval, než do doby kdy jsem teď o krásném studeném víkendu nahodil jedničku rotačku a problém je na světě.. Co teď? bude to mít nějakou cenu? přes telefon toho moc nevyřeším, a když už bych musel kvůli tomu do Brna, tak bych to z nich nějak prostě dostal.. Bavím se tu o prutu za litr..

Dussy - Profil | St 22.10.2008 20:29:18

Milo: reklamace swingerů, který se rozbili po první jízdě, neuznáno, že prý si za to můžu sám a u praku mě praskl kolíček, kterej nakonec vyměnili....

Dafson - Profil | Út 21.10.2008 20:42:28

Milo Zvonařka. Polarizáky. Vymačkala se mě nožička v pantu, neuznáno. Údajně zlomený. Koc se provalila že mají na jednu značku několik dodavatelů a tak to bude těžký. Taky bylo. 350ká v čau.

hraji - Profil | Po 20.10.2008 21:42:30

pz: jaká invektiva? Napsal jsem pravdu a to velice slušně. Jsem na anonymy v poslední době dost alergický.

aldda - Profil | Po 20.10.2008 21:26:28

Já reklamoval u Zábranskýho prut Shimano Alivio, nevím jak, ale ulomilo se mě očko. Vzali to úplně bez řečí a vyměnili kus za kus, takže maximální spokojenost. Raven = MRD.T ! Moc se omlouvám za ten výraz, ale tam už bych si nekoupil ani olůvko.

TK - Profil | Po 20.10.2008 16:15:41

pz - Po 20.10.2008 13:10:28 - Skvělý zápis, děkuji.

Martin M. - Profil | Po 20.10.2008 16:10:27

Urcite je pravda, ze nase pohodlnost a ego nam nedovoluji jit neco vyreklamovat, a urcite to pomaha obchodnikum nabizet nam smejdy. U nekterych veci je na prvni pohled jasny, ze 2 roky nemuzou vydrzet, a presto se nabizeji. Prodejci dopredu pocitaji s tim, ze "neco tak levneho" se reklamovat nebude. Napr. anglicak za 150kc, ktery saje vodu, nebo vidlicky za 80kc, ktere po pul roce zrezaveji, atd.

pz - Profil | Po 20.10.2008 13:10:28

panove (a damy), stydet se za sve jmeno? proc? co vam smrdi na tom, ze neni plne vyplnena karta vcetne oblibene znacky hajzlpapiru? kdybych si jmeno vymyslel, bylo by to v poradku a nikdo by nic nenamital?
kazda internetova diskuze je z principu anonymni, je jen otazka kazdeho z nas, co chce o sobe svetu zdelit za informace. a ja z urcitych duvodu nikdy nevyplnuji nic vic, nez je nezbytne nutne. duvody jsou jinde nez je ramec mrk - a neni to k vuli tomu, ze na diskuzich chci nekoho urazit nebo vytvaret flame...

panove, ja jsem polozil regulerni dotaz a ocekaval jsme regulerni odpovedi. kdybych chtel cist "< | >", tak si prectu diskuzi na seznamu. diky za pochopeni.

zajda: ti kdo me znaji osobne vi, ze z tohohle mam ten nejmensi strach ;)

ricci: psal jsem v otazce ze je to diskutabilni, ale vada materialu projevena velmi rychle je hold vada materialu

hraji: lepsi? ;) presto, tahle invektiva me ale od tebe, proc to nerict, zklamala...

koch: videl jsi moji vybavu? cetl jsi otazku? petre, mam jedny z prvnich uhlikovych prutu u nas, ktere jsem kupoval pred osmnacti lety a krome prozezaneho horniho ocka drzi. mam neznackove veci a jsou dobre i spatne. mam navijaky shimano, presto jsem reklamoval baita u nehoz jsem nepredpokladal, ze se za rok obcasneho pouzivani vysype ;) po tydnu sel na reklamaci skeleton, protoze se rozpadlo sedlo navijaku... stejne tak, pokud si koupim vylozene vadny silon o kterem vim, ze predchozi nakup jinde byl o mnoho lepsi volba, jdu ho reklamovat - byt se nepovazuji za holoprdelnika....

p.s. prosim, reakce jen k otazce, ne k registracim na mrk. d.

Petr Koch - Profil | Po 20.10.2008 11:19:50

Tvůj podstatnější problém bude s nakupováním. Kdyby jsi nakupoval věci ověřené, nemusel by jsi trávit tolik času s reklamováním věcí. Jinak já jsem reklamoval jednou tři proutky zakoupené u Zábranských a reklamace v pohodě. Absolutně by mě třeba nenapadlo reklamovat vlasec a že jsem jich vystřídal. Když jsem se v minulosti netrefil do kvality, prostě jsem to vyhodil. Tečka. A ta nevyplněná karta optavdu smrdí.

hraji - Profil | Po 20.10.2008 11:13:14

Taková to otázka, zadaná někým, kdo se stydí byť i jen za vlastní jméno, mi smrdí.

Ricci - Profil | Po 20.10.2008 7:19:43

Udice si vážu sám, takže reklamace není kde podat :-))
Jinak jsem nezaznamenal nidky žádný problém s neuznáním reklamace.. Když zlomím prut, chce to být trochu soudný a zamyslet se i nad tím, zda si za to nemůžu tak trochu sám..
Zásadní a dražší věci nakupuji pouze v osvědčených zdrojů. Blbosti za pár kaček potom i druhořadých většinou předražených prodejnách..

Zajda - Profil | Po 20.10.2008 7:05:38

A proč si pořádně nevyplníš kartu? Máš strach, že dostaneš po čuni?:-)))

van houten - Profil | Ne 19.10.2008 23:23:48

pz Ty prďo a chytáš na ty věci nebo je hned obratem reklamuješ? :-o Ale vážně, Milo 2x reklamace prutu 100 percent uznaná, i když jednou Uřvanec trošku prudil, Zabransky x sema cosi, vadna serie, penize na ruku od vedoucího, v kaprařině se poslední dobou zlepšil přístup k zákazníkovi, chválím a děkuji