MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

otázka? jelec tloušť

muzu se zeptat musí se oddělávat šupiny z jelce tlouště když si ho chcy připravit k jídlu?
dekuji za odpověd.

Autor diskuse: pope ®
Zařazeno do: plavaná - ostatní, 27.6.2008

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N m.b. - ® Po 30.6.2008 10:09:35
N PLCH - ® Ne 29.6.2008 21:44:45> v jednoduchosti je síla ;-)
N PLCH - ® Ne 29.6.2008 21:44:45
m.b.: Aha, myslel jsem že to bude trochu složitější :-)) Až nějakého čapnu tak možná vyzkouším...
N m.b. - ® Ne 29.6.2008 20:45:59
PLCH - ® Ne 29.6.2008 20:36:23> do alobalu s olivovým olejem, česnekem a zázvorem
N PLCH - ® Ne 29.6.2008 20:36:23
m.b. : prosimtě a jak si ho upravil? dělal si ho v alobalu, nebo v klícce? :-))
N rehak - ® Ne 29.6.2008 20:05:19
vykuchej oskrabej a skus sam a nazor si udelas jediny co reknu gril neni spatny
N m.b. - ® Ne 29.6.2008 19:42:20
dneska tloušti na grilu - jak se všichni olizovali.. nejen, co rybář, to názor, ale taky co rybář, to jinak schopný kuchař :)
N PLCH - ® Ne 29.6.2008 15:52:10
Mě tloušť příliš neoslovil, chyt jsem si ho jednou v zimě na takovém potůčku a maso měl tfujtajbl :-))
N jepice - ® Ne 29.6.2008 15:36:43
kamarád bere většinou tlouště větších rozměrů a toho normálně vykuchá, šupiny jdou pryč, vyfiletuje ho, osolí, obalí v mouce s paprikou, pepřem a kmínem a smaží. Prý to potom krásně křupe a je to moc dobrý.
N PLCH - ® Ne 29.6.2008 15:27:50
Bacil z domu: Hmm, to zní lákavě ! na 100% vyzkouším. Už si du dát bokem štryclu chleba...
N Bacil z domu - ® Ne 29.6.2008 14:59:46
Každopádně neškrábat,nekuchat.Po upečení otevřít břišní dutinu,vybrat obsah,odebrat hlavu,sloupnout kůži se šupinami a zbytek vyhodit.Vhodná příloha je plesnivý chleba,penicilín z plísně odstraní případné zdravotní problémy slabších jedinců.
N numen - ® Ne 29.6.2008 12:28:23
Vietnamci vezmou kapra vykucaného bez hlavy se šupinama a zabalí ho do těsta.,
Po upečení nepoznáš že jsou to šupiny. Bohužel recept jsem si nevzal.
Ale byla to nějaká rýžová mouka s něčím.
N Bogi - ® Ne 29.6.2008 7:04:49
pope - no jak vidíš, tak co člověk to názor a na každym trochu pravdy
každopádně šupiny dolů pokud ho budeš jíst

PS - a napiš potom jestli jsi ho ochutnal a jak chutnal :-)
N Sander - ® So 28.6.2008 22:29:33
pope > tloušť, vhodný na podkovy, je potřeba od 45cm a výš, to už jsou ryby starší deseti let. Za celou dobu se živí všemožnými humusy, ze kterých se jim v těle ukládají jedovaté látky jako jsou těžké kovy a pod.. Pravidelná konzumace takových ryb člověku může způsobit zdravotní problémy.
Radši je pouštěj.
N petr12 - ® So 28.6.2008 22:23:19
pope-pust ho popíku,nebuď vůl jako kráva!!!!!
N noap - ® So 28.6.2008 20:05:22
Tlouští maso se rozpadá jak bahno a je nevalné chuti....jediný co se z něj dá stvořit chuťově ucházejícího- je pomazánka. V zimě je prej konzistence masa údajně lepší, ale opravdu to nestojí za to ho brát domů....je fakt lepší ho pustit......
N m.b. - ® So 28.6.2008 19:41:18
tloušti jsou fajn, jako bahno od nás rozhodně nechutnaj - ba naopak, kam se hrabe kapr. Šupiny dolu nemusí, ale já to osobně dělám - stejně jako u každé jiné ryby. Doporučuju si odnést ryby kousek nad míru, přecijen tloušť roste dost pomalu, takže čím mladší, tím lépe
N Bogi - ® So 28.6.2008 14:33:23
pope - nenech se odradit, zkusit se má vše
jestli ti mohu poradit tak z něho udělej podkovy a mskni je na gril a uvidíš , jednou jsem ho takle baštil u kámoše a byl fakt dobrej, no a když ti chutnat nebude tak ho příště neber
hlavně nedej na druhý , každýmu chutná přece něco jinýho :-)
N lizatko - ® So 28.6.2008 14:27:41
do salatu se hodi, bez supin
N steffi - ® So 28.6.2008 13:21:58
do tresky s ním, ale bez šupín.
N Bachy - ® So 28.6.2008 12:21:35
pope - tloušti teď maj maso jako bahno, zbytečně zabiješ rybu a stejně ti chutnat nebude. A s šupinama už vůbec ne.
N Georgino - ® So 28.6.2008 12:07:56
musí, šupiny nejsou dobrý
N Martin M. - ® So 28.6.2008 11:39:06
nemusi
N pope - ® Pá 27.6.2008 21:31:24
hm.....
N Dussy - ® Pá 27.6.2008 21:28:32
A jaká je vlastně pointa této otázky??? Potřebuješ se zviditelnit???
N pope - ® Pá 27.6.2008 21:24:04
njn on je mladsí tak to mam v poho!
jinak spís chodím na reky!(becva)
N ploštice - ® Pá 27.6.2008 21:22:18
ten se asi musí divit jak se mu dostanou ryby z vezírku :-D
N pope - ® Pá 27.6.2008 21:20:42
njn to taky rikam mojem kamosovy ten by jen zabijel :-)
ja mu vzdy potají pustím:-)
N ploštice - ® Pá 27.6.2008 21:19:25
všechno pusť nic nezabíjej radši chytej pro radost.......... :-) :-) :-D
N pope - ® Pá 27.6.2008 21:19:22
njn sem ho poprve chytil ja je moc nechytam. spís pstruh my hodne chutná!
a kapr,
N Mr.Stick - ® Pá 27.6.2008 21:17:14
Tlouště pusť, není dobrej. Zabij radši kapra.
N Rváč - ® Pá 27.6.2008 21:06:00
musi:-D Jinak jak pise plostice jelec je na jidlo fakt nic moc:-(
N ploštice - ® Pá 27.6.2008 21:04:23
tak většinou se ryby škrábou nebo stahujou, jelel tloušť je především hnusnej k jídlu teda mě nechutná jak žere všechno je lepší ho pustit :-)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | plavaná | ostatní ]

Oznámení - plavaná
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - plavaná
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVánoční akce Pinewood

Velká vánoční akce na všechny produkty švédské firmy Pinewood bundy, kalhoty, termoprádla, pláštěnky a jiné.


akce, rybareniDárkové poukazy Raven Fishing Brno

Potřebujete dárek pro rybáře? Máme pro Vás skvělou novinku - dárkové kupony! Uplatnit je můžete jak při placení objednávky na e-shopu, tak při nákupu v kamenné prodejně!


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
AQUAZONA.CZ &#8211; Rybářské potřeby AQUAZONA.CZ – Rybářské potřeby

Rybářský e-shop s maximálními službami pro zákazníky. Rychlé dodání, široký výběr, snadná orientace na stránkách, skvělý slevový a věrnostní...