Vranov- Švýcarská zátoka

zdarec.prosím vás,potřeboval bych nějaké info ohledně lovu v této zátoce na Vranově.zda se tam vůbec dá chytat,podmínky na březích a případně i něco z vody vytáhnout :-) předem díky za cenné rady.
Autor diskuse: slavonic - Profil , 17.6.2008 dravci - revíry, cestování

Toufi - Profil | Út 17.6.2008 22:34:12

Nebojte se! Na Vranově je candátů hodně jen se do nich trefit. Zažil jsem tam pod Corštejnem dva candáty 75cm na patku z rohlíku. K hrázy jezdíme až na podzim, kdy na pláž najíždí i metrové štiky. Chytáme na živou rybku. Na kaprařinu si vemte do krmení pařenou řepku. Každopádně si na candáty vemte hlubinné woblery a gumy. Pujčte si loď jak vám radili níž. Pozor hlubinná přívlač je povolená až od 1.9, tak netahejte woblery za jedoucí lodí!

slavonic - Profil | Út 17.6.2008 20:36:53

dík moc za hodnotné info.jen ted nevím, zda vůbec máme na tu zátoku jít chytat.nejspíše pro nás bude lepší otevřená přehrada.původní plán totiž byl candát.a jak to čtu, ani jediná zmínka o něm :-) a taká u chatařú bych byl hodně brzo na černé listině.jelikož budeme spát v campu přímo na pláži, tak asi skutečně bude nejlepší volbou otevřená voda.

mimi - Profil | Út 17.6.2008 18:59:37

nevim jak kolega,ale ja tam jedu hlavne na sumce,takze bojka atd...Smula no...

sadraj - Profil | Út 17.6.2008 15:24:07

parníčku se neboj vlasce netahá všucjni tam maj jen přivesný moptory takžě sou tam max matr pod hladinou víc ne

mimi - Profil | Út 17.6.2008 14:36:24

ja tam valim od 5.-12.7. Tuto otazku jsem zde mel asi tyden,tak se podivej na reakce a odpovedi.Kazdopadne s parnickem jsem opravdu nepocital.Me mjebne

Moravák - Profil | Út 17.6.2008 13:47:32

Je tam jedna chata na druhé a asi Tě tam chataři neradi uvidí. Chodívali jsme tam chytat na podzim a chataři si v té době už hřáli nohy ve vytápěných bytech, ale přes sezonu to tam bude asi mazec. Vhodné pro vláčkaře, na sezení u tripodů to tam moc není.

sp1ke - Profil | Út 17.6.2008 12:35:04

ahoj, tohle je asi nejlepší foto, jaký jsem našel..

Švýcarák je malá zátoka hned u přehrady za mostem k pláži. K vodě se tam leze dost blbě, páč je všude mrtě chat a taky suťovitej břeh. Sám jsem tam nikdy nechytal, ale řekl bych, že přímo v zátoce bude na dně spousta krámů a jestli tam budeš v sezóně, tak si asi užiješ hromadu srandy s parníkama, který tam vyjíždějí...
pokud chceš chytat na položenou, tak bych doporučil sednout venku mimo zátoku směrem k přehradě a nebo vyjít až nad pláž, což je asi 500 metrů celým kempem. Od července tam bývá hromada lidí, takže pokud chceš klid, tak budeš muset chodit. Jinak se nad pláží docela dost krmí a cejni se tam dají chytat docela spolehlivě.
Nejlepší to tam asi bude na boleny. Je jich tam všude okolo hromada a i docela slušný velikosti, takže popříka a vláčák s sebou :) dost se tam boleni chytaj na rohlík na hladinu.
Na štiky jen pokud budeš mít loď a budeš se moct dostat na druhou stranu vody ke skalám.
Víc mě teď nenapadá...