Dipování mraženého boilies

Zdravím všechny rybáře ! Chtěl bych se zeptat: je možné nadipovat mražené boilies, které má příchuť krab a to dipem krab. Jedná se mě o to, aby byla vůně výraznější a nevím jestli bych to nezkazil. Mimo jiné: jak dlouho se boilies dipuje v tekuté esenci ?
Autor diskuse: Hern - Profil , 8.6.2008 kaprařina - nástrahy, návnady

rybarcenie.sk - Profil | Ne 3.10.2010 10:32:35

Ja nechám mrazenky poriadne vysušiť v saku na to určenom a potom ich vložím do nádobky s dipom a takéto nadipované ich potom nastražujem. Niektoré boilies sa máčajú v dipe i mesiac a možno aj viac. len pri takomto dlhšom dipovaní sa môže boilies i rozpadnúť. Záleží od jeho zloženia.

jarda 2004 - Profil | Ne 3.10.2010 10:09:56

Hern >> Kruci já měl za to že za dva roky už to budeš vědět no nic rady už tady jsou.

Incognito - Profil | Ne 3.10.2010 10:05:46

Já osobně mraženku nechám povolit na utěrce tak 3-5 hodin dle potřeby aby jsem výtáhl přebytečnou vodu z koulí. Pak je tak na týden až dva (podle teploty vody, do studenější nechávám déle) naložím do dipu a po uplynutí této doby dám do práškového atraktoru nechám den zaschnout a znovu s koulemi do dipu ale jen tak na jeden dva dny a zase do prášku. Poté co druhá vrstva prášku trochu zaschne dám koule do trouby na vysokou teplotu, ale jen na chvíli abych nezničil výživnou hodnotu.

Malhe - Profil | Ne 8.6.2008 9:55:10

Ono to zalezi na vode na ktorej chytas, na niektorych som aj ja daval kulicky ktore som mal dlhsie v dipe, ale zase ne niektorych vodach som mal zabery na kulicky ktore boli vo vode aspon 8hodin...ze ta aroma nebola taka silna..musis skusit

Hern - Profil | Ne 8.6.2008 9:47:00

To Kubánec - mám nějaký / nevím přesně název - nejsem doma / dip / 200 ml / tekutý - krab. Zkusím na pár kuličkách a uvidíme.

Kubánec - Profil | Ne 8.6.2008 9:38:59

Jestli máš přímo dip a ně jenom esenci, tak se nemusíš bát v tom kukličku nechat třeba měsíc. Zažil jsem záběr na kuličku co plavala v dipu snad rok. Ale to se jedná o dip na zýákladě tek potravy. Osobně bych jenom esenci k tomuto účelu nepoužíval. Sice voní, ale moc nechutná...

Hern - Profil | Ne 8.6.2008 9:07:10

Děkuju chlapci za odpověď. Petrův zdar.

Malhe - Profil | Ne 8.6.2008 8:10:57

Muzes je pokapat bez problemu aj mrazene, ja zvyknem potom dipovat pred nahodenim tak pol hodiny, namocim to do dipu a necham zavesene nech to nasaje tu aromu...

Patrik - Profil | Ne 8.6.2008 8:00:19

Hem: dělám to běžně, a to tak, že boilie vytáhnu z mražáku a vysypu do kyblíku, ve kterém to pokapu dipem a promíchám, aby to bylo rovnoměrně na všech kuličkách. Boilie pak při rozpuštění a schnutí nacucne dipem.