MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

lín - recept

Nevíte nějaký dobrý recept na lína ?Díky

Autor diskuse: pepe17 ®
Zařazeno do: všeobecné - ostatní, 4.6.2008

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N baitruner2 - ® St 11.6.2008 22:06:09
Vyfotit a pustit!!!!:-)))Je to opravdu KRASNA RYBKA:-)))
N lada.p - ® St 11.6.2008 22:05:07
no a co? snad na to má každej právo ne?
N ploštice - ® St 11.6.2008 22:04:20
přesně tak souhlasím s Maco :-)
N Maco - ® St 11.6.2008 21:57:56
To Vás je tady tolik schopno zabít a sežrat lína?!!!!!!

Styďte se, tak krásná ryba!!!

Ach jo...
N Holmaha - ® St 11.6.2008 21:03:58
Potřit česnekem,osolit,posipat majorankou,a obalit v hladké mouce-ale je to podle chuti každeho kolik čeho,já jsem spokojen,recept mé babičky.
N Kalous - ® So 7.6.2008 7:59:47
Určitě myslíš recept na ulovení, viď? Já je chytám na červíky :-)
N skipi - ® So 7.6.2008 7:20:38
Nejlepší recept na líny je: CHYŤ A PUSŤ!!!! Popřípadě chyť, vyfoť a pusť.....
N Flander - ® Čt 5.6.2008 17:54:44
m.b.: Tak to ti na ni neodpovim :-0
N m.b. - ® Čt 5.6.2008 17:49:24
douša 23 - ® Čt 5.6.2008 17:47:44> tak to musím zkusit, jdu si založit otázku "kde se dá chytit lín".. anebo "lín - catch & carry!" :-D
N douša 23 - ® Čt 5.6.2008 17:47:44
Zkus v " pivním těstíčku ".Rozšleháš vejce, přidáš hladkou mouku a pivo 12. Těstíčko musí být jemné a konzistence hutnější aby z ryby nestékalo.Pak v tom půlky lína obalíš a na sádle do zlatova upečeš. Dobrou chuť.
N pepe17 - ® Čt 5.6.2008 11:29:46
/Petrson/- Díky
N Petrson - ® St 4.6.2008 22:52:09
>> pepe >
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2437
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3025
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2994
Výborně se lín nechá připravit i dle tohoto receptu na trumany:
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2436
No a klasika kterou nic nezkazíš - Lín po mlynářsku. K této úpravě se lín velmi hodí - ne nadarmo je němci přezdíván "černý pstruh". Postupuješ stejně, jak psáno u okouna nebo původního pstruha:
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3633
Dobrou chuť :)
N Maroš3310 - ® St 4.6.2008 22:35:15
Se tady budem dohadovat o žrádle,když to má rád každej jinak.
N orlas2 - ® St 4.6.2008 22:26:20
Vyfotit a pustit,to je nej recept pro líny.
N Maroš3310 - ® St 4.6.2008 22:21:54
Flander:Nejlepší co múže být!!! A nebo ještě jen tak na másle a kmíně!!
N m.b. - ® St 4.6.2008 22:20:44
v alobalu, proložit bylinkama (tymián, bazalka, libeček), upéct... mňam!
N Flander - ® St 4.6.2008 22:18:15
Maroš3310: Vůbec!
N Maroš3310 - ® St 4.6.2008 22:12:57
Našmikat po celé délce, Nasolit,okořenit a na gril.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné | ostatní ]

Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniMikov Rybářský nůž Rybička

Za 89 Kč s DPH.
Kdo by ji neznal, legendární rybičku! Nožík rybička, "evergreen" české nožířské výroby, se vyrábí již 70 let. Nyní v provedení čepele z nerezavějící oceli.


akce, rybarenifox polarizační brýle chunk avius

Za 810 Kč s DPH.
Fox Chunk brýle v sobě kombinují praktičnost s aktuálními módními trendy a k dispozici jsou ve dvou barevných provedeních.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tomas-carpio.cz Tomas-carpio.cz

nejvyšší kvalita za nejnižší ceny pro naše kapraře. výběr toho nejlepšího od fox, rod hutchinson, shimano, carp spirit, dynamite baits, ace,...