Psie suchary

Vnadite popri boilies a kukuricou aj psimi sucharmi?Vraj pre velky obsah proteinov naozaj dokazu privabit kaprov a da sa na ne aj chytat.Akou znackou zakrmujete?A ako postupujete..predpokladam,ze plavu na hladine.PS Ak odpisete napiste aj znacku lebo trh je zaplaveny psimi sucharmy.Dakujem
Autor diskuse: Lubo - , 29.5.2004 kaprařina - nástrahy, návnady

Benvenuto | Po 31.5.2004 10:06:47

Psi granule pouzivam k lovu nejmene 10 let a to nasledovne - koupim cely pytel a pomelu je na srotaku na prach. Pridam do nich prazene konopi, lepidlo a zaleji vrici vodou. Az vychladne, pridam kuku a partikl. Samozrejme si delam jen tak 3 az 4 kg na vikend.
Pak jsem daval psi granule i jako nastrahu mimo hacek. Ve zverimexu maji moc druhu, ale osvedcily se mi jen pro stenata z kurecim masem a FROLIC. Kupuji si krouzky s dirou, abych je nemusel vrtat, pouze nastrazuji do chomoutku. Zkousel jsem i psi granule - valecky prilepit na navazec sekundovym lepidlem, ale je to moc pracne a granule se do hodiny rozpusti, prsty slepi atd. Benvenuto

boldis - Profil | Ne 30.5.2004 23:36:42

minulý týden jsem to taky vyzkoušel. vnadil jsem kromě vnadící směsi,partiklu a boilií ještě psími suchary Frolic. Zatím nic extra jsem nepozoroval. krom toho že na krmné místo najeli tloušti.
Při nastražení Frolicu jen jeden záběr. bylo to něco malýho, ryba se vypnula. Ale na boiilie jsem tahal jednoho tlouště za druhým a bylo jim úplně jedno jakou příchuť.

xycht - Profil | Ne 30.5.2004 22:09:19

Lubo: rozhodně to hodlam vyzkoušet...myslim,že je to dobrá věc. Hlavně chci vyzkoušet ty co neplavou.

baski | So 29.5.2004 0:31:32

akekolvek ktore sa potapaju, take stlacenejsie. ja pouzivam u nas regionalne noname a som velmi spokojny. su aj lacnejsie ako znackace. pouzivam aj do krmitka plus nejake prisady.