Starší nepotřebné věci pro mě,ale tobě se mohou hodit...

Ahoj všem,možná by tahle otázka měla patřit spíše do bazaru,ale tam se věci nakupují či prodávají... a já je chci darovat.
Pokud se najde někdo (zřejmě začínající rybář) kdo bude mít zájem o to co nabízím a BUDE SI TOHO VAŽIT...
Je škoda takové věci vyhazovat či dávat do frcu za pár kaček,takhle mohou sloužit dál...
Věřím,že takových je vás vice,kdo máte co nabídnout...

Mád doma jednu starší teleskopku 2,80 s gramáží zřejmě 20-40g,dva starší navijáky (značku už si nepamatuji),splávky, háčky,olova,vlasce,policajty... najde se tu toho opravdu dost.
Autor diskuse: Zydar - Profil , 13.2.2008 všeobecné - náčiní, doplňky

Monaster - Profil | St 13.2.2008 13:57:16

zydar: vidíš. kdo pozdě......... čte má prd :-) taky jsem to řešil tak že jsem to rozdal. i kamarádům. ale teď vedu kroužek a tam se to hodí. někdo má od rodičů výbavu že bych na ní vydělával rok. jinaj zas nemá nic a kouká. škoda. jel dneska kolega k Vám okolo do Vavřince. jsem z druhý strany republiky. ale u Vás to udělá taky někomu radost. PS. máte pěknou rozhlednu ;-) kdyby někdo z Ústečáků nebo Tepličáků....... majl mám v kartě ;-)

strejka - Profil | St 13.2.2008 10:36:06

omyl

Miraryb - Profil | St 13.2.2008 10:19:54

Není to zas až tak špatnej nápad, jen mě ještě napadlo při pohledu na rubriku oznámení, že by se daly tyto věci věnovat právě těmto kroužkům, aby se ti nejmenší měli čím učit. A proto žádám Vás, kteří se chcete obdobným spůsobem již nepotřebného náčiní zbavit, třeba jen proto, že Vám zabírá místo pro nové, obraťte se se svou nabídkou na tyto kroužky. Díky za všechny, kterým to pomůže.