Orlík - Jetětice

Nazdar všichni přátelé od vody. Naplánoval jsem si na letošek rekreaci v okolí Jetětic na Orlíku. Orlík sice trochu znám, ale ovšem spíš spodní tok a potom úplný začátek. V místech okolo Jetětic budu poprvé, proto bych rád poprosil všechny kdo to tam trochu znaj o pár rad o této lokalitě (reliéf dna, hloubka, možné úlovky, způsob lovu atd.) Moc dík.

Achiles - Profil | Po 11.2.2008 19:17:20

Takže něco k tý Radavě. Byj jsem tam vloni přímo v kempu. Celkem slušně zařízený chatky, čistý sociálky a o teplou vodu taky nebyla nouze. Kdyby mi vyšlo počasí, tak jsem spokojenej. S rybama to bylo o poznání horší. Kousek od břehu už je dost hloubka a tudíž dost vázky. Dal se chytit nějakej candát, ale lepší to bylo na plavačku,tak 5 m od břehu krátce před setměním. Na kapra bylo lepší zajet na druhej břeh, nebo ho vůbec nechytat. Možná bych si příště vzal feeder a zkoušel ho kousek od břehu. Čistě na ryby tam už ale nepojedu. Měj se hezky. Achiles

Kopfjägr - Profil | So 9.2.2008 22:32:36

Zdravím tě. Dokonce bych měl dotaz já na tebe. Chci jed na dovolenou do kepmu Radava. Nemáš k tomuto nějaké informace, jak s ubytováním, tak s rybařením v okolí. No prostě abych tam nejel s rodinou a byl to propadák.. Děkuji a omlouvám se, že se ptám a neodpovídám.