Labe Štětí

Potřeboval bych pár informací o tomto úseku Labe.Hloubka,síla toku,šířka,výskyt ryb.Za všechny solidní informace předem děkuji.
Autor diskuse: Orion - , 3.3.2004 plavaná - revíry, cestování

Zdeněk - Profil | Čt 4.3.2004 7:10:34

ORION: ono tam to Labe, stejně jako v Lovosicích, neteče pořád stejně. Proud je podle toho, jak manipulují s vodou na jezech. Ale je to na 6 až 10 gr.
To místo, kde jsme chytali krajský přebor, není vlastně ve Štětí, jen se tam přes Š. jede. Je to nad Štětím tak 5 km. Ale zeptám se jednoho bafuňáře ze Štětí, kde by to jako mělo být. Ale na ryby by to bylo lepší než v Lovosicích. Tam je to přece jen hodně "ochytané.

Orion | St 3.3.2004 19:48:36

Tak tak.Má tam letos proběhnout 2 kolo II ligy skupina B.Tak se truchu konkrétněji vymáčkněte at to z vás neleze jako z chlupaté deky.Budte trochu konkrétnější k mé otázce a pozvu vás na panáka.Párkrát jsem tama projížděl když jsem jel na račický kanál,ale to je asi tak vše a Labe v Lovosicích mi to moc nepřipomínalo.
zdeněk :jaké jste tam chytali na přeboru splávky?

dantex - Profil | St 3.3.2004 15:12:08

Protože ve štětí bude II. liga

čolkař - Profil | St 3.3.2004 12:45:57

Zdar "hvězdo",nedivím se že se zajímáš o náš útulný sever,včera jsem byl se zbožím vOstravě na jednom rybářském krámě,máta tam zimu jak v Rusku,sníh a vítr.Zdeněk Ti to popsal poměrně dobře,jen lovosický úsek je trochu členitější ze strany Píšťan.Jinak jsem viděl mapy Labe pro šífáky-perfektní včetně různých hrázek a násypů pod vodou,snad bys to našel i někde na netu,jen je otázka,co s tím udělala ta velká voda.A proč to chceš, chlape, vůbec vědět?

Zdeněk - Profil | St 3.3.2004 7:15:28

A proč to chceš, chlape, vůbec vědět? Bude tam snad II. liga? Na tu by to tam bylo asi krátké. Ale jinak: velice podobné Labi v Lovosicích pod chatkami (odnesla je voda), hloubka 2,5 až 4 m, víc ryb - jdou i velcí kapři, méně místa pro auta. Několik let za sebou jsme tam měli krajský přebor a byla všeobecná spokojenost.