Lipno 2 nebo Štěchovice?

Chystam se tam vláčet,až to rozmrzne,mate nějaké zkušenosti s těmito revíry?
Autor diskuse: Jarda - , 4.2.2004 dravci - nástrahy, návnady

Lucas | Čt 5.2.2004 20:31:59

Stěchovice nezamrzaj.Pakliže si chceš udělat pěkný výlet stojí to za to.Ja to mám dost z ruky,během 2let jsem tam byl s bráchou asi 5krát samozřejmě v zimě,když už mne svrběly ruce a vůbec nic.Až na tu lehčí krabičku.Je mi jasné že revír nemám přečtený,domorodci se mi múžou smát ale nejsem žádný novic v přívlači a nemohu se zbavit dojmu že ryb je tam pomálu pakliže jsou tam vůbec nějaké.O Lipně 2 vím jen to,že se tam tahaj po jaru duháci,snad na housku?po nasazení? a že tam hodně kolísá voda.

Kasak2 - Profil | St 4.2.2004 17:48:05

Musím souhlasit s názorek že na Štěchovicích si člověk rybu musí poctivě vyházet nebo musíš přijet po nasazení ryb , tak jak do dělají místní , kteří ihned okupují břeh.

pupak | St 4.2.2004 10:40:43

Výhody: Nezamrzá, blízko Prahy/pro pražáky/, je tam hezky a v zimě tam chodí jen pár skalních.
Nevýhody: Stejně to tam leden - únor nejde.
I když je jiné počasí a mohlo by se to o víkendu zbláznit. Poslední dobou moc blbnou s vodou.

Vlada S. | St 4.2.2004 9:00:49

Co se týče salmonidů na Štěchovicích, tak já mám zkušenost, že je zapotřebí si je poctivě vyházet. Vytrvat na jednom místě a čekat až pojede hejno, abys z něj něco vyčáp. Podle rozhovorů u vody se tam občas dostaví brací šílenství a ryby jdou všude na všechno - takže i to je o vytrvalosti nebo náhodném strefení se do tohoto braní. Lipno 2 nevím.