Sprej na musky

muzete mi doporucit (znacka popripade cena)nejakej sprej na suchy musky.Vzhledem k financni situaci nechci koupit nejakou sracku ktera nebude fungovat.
Autor diskuse: Honza H. - Profil , 22.3.2001 muškaření - náčiní, doplňky

vráťa | Ne 25.3.2001 10:49:11

HOnza> kup si Watershed u Shimanskyho. Ať Tě ani nenapadane napatlat s tim CDC mušky. POkud je ti těch 2 stovek líto, poskytnu TI něco svýho Entebu"rzel scheissenfett. Ušetřil jsem tak před lety stovku. POkud to přeženu, mochy se slepí, neplavou a zasranej jsem tim od hlavy k patě. Parafín v benzínu nedoporučuju, zanechává to neekologická kola na vodě. Za mých začátků jsme to navíc ředili ještě mixem z fichtla a to byla obvzlášť chuťovka, Otava se z toho vzpamatovává asi ještě dneska.

Márty | Pá 23.3.2001 13:56:59

Vyser se na vodičky a sprejíčky.
Osvědčil se mi baby oil - flaštička za pár korun a vydrží ti věčnost. Po namaštění mouchy je třeba ji protáhnout vodou, aby nedělala duhovej film a pak už jen hážeš a hážeš do utržení. :o)

pterodaktyl | Pá 23.3.2001 9:48:27

Já s Fisheadem nesouhlasím. Sprej samozřejmě ano, nejlépe vybírat v drogériích v oddělení ženských intimit. Má to nezaměnitelný pach a funguje to jako stimulátor!

Fishead | Čt 22.3.2001 17:23:08

Sprej nebrat! Postříkáš tím uplně všechno včetně návazce. Doporučuju jít do muškařskýho obchodu a tam si nechat poradit (sakra, to je vůbec nejčastější odpověď) a koupit lahvičku nějakýho nepotopitelnýho sajrajtu, co se matlá muškám na nožičky. Jmenují se Squid, WaterShed, Dry'n'Flote.