Mražené patentky v krmení

Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s používaním mražených patentek do krmení.
Autor diskuse: Horyna - Profil , 30.1.2004 feeder - nástrahy, návnady

Orion | St 4.2.2004 21:25:44

Tak tak Jiří.A pokud někdo nevěří at přijede někdy na zýávody čas od času se někomu přihodí že mu patentky chcípnou,rozbalí je a začne vrhat šavle.To vám je boží vůně ,to by nerozchodili ani akvarijní rybky.

jiří - Profil | St 4.2.2004 18:56:54

miras S.-pro lepší pochopení .Podotýkám rychle spotřebovat jinak se rychle kazí.Používám je také( zvláště když mě přebejvají po závodech) ,properu je zamrazím a mám je na horší časy.Po rozmrznutí je s tekutinou přidávám do krmení.Samozřejmé je,že čerstvé jsou čerstvé a hlavně mají pohyb.Pozor, akvárium neni řeka ani rybník a ryby v revírech maji daleko lepší výběr než akvarijní a také nežerou sušené mšice a už vůbec né zasmrádlé patentky .

blackbass | Po 2.2.2004 22:52:00

samozřejmě že se s nima da krmit ale musi se co nejdriv spotřebovat a v akvariu pokud nemaji jinou potravu nez vločky tak po nich rybičky vystartujou.Ale ve vode mají ryby vice přirpzené potravy a patentka z důvodu čistoty vod pomalu mizí.Proto se v drtivé většine dováží.Spravně si upozornil na krmení je nutné je tam dát těsně před deláním koulí.lepsí je trošku krmeni dovlhčit nebo do krmení přidat PV1 pro lepší pojivost aspoň to tak ozávodech ďelame.AHOJ

miras S. - Profil | Po 2.2.2004 22:10:42

Jiří: To co píšeš je naprostý nesmysl. Pokud by odpuzovaly ryby, potom by se s nimi nedalo krmit ani v akváriu. Z vlastní zkušenosti vím, jak ochotně toto krmení ryby berou (nejen tropické, ale i studenovodní). Samozřejmě si nemůžu takové krmení chystat tři dny předem.

jiří - Profil | Po 2.2.2004 20:47:16

Bacha na mrtvé patentky.Mají ze sebe vydávat nějaké látky,které ryby odpuzujou.To by se mohlo u mraženejch patentek snadno stát.Rychle spotřebovat!

bobkař - Profil | So 31.1.2004 8:27:05

zkoušel jsem je dát do krmení na řeku a byl jsem velice spokojený ryby brali skoro na hod. Jen by to chtělo vymysleet jak je nastražit na háček.

MISO | Pá 30.1.2004 10:56:31

Ak vlastne zbytky (zmrazene), tak mozu krmivo len vylepsit, pokial nie su k dispozicii zive. Ale ak by som ich mal kupovat (aj to som skusal) tak uz ne. Zbytocne. Cena nezodpoveda efektu.

RoKro | Pá 30.1.2004 8:08:23

Zkusil jsem je jedinkrát loni myslim koncem rijna nebo v listopadu, uz presne nevim.
Na Orliku. Ani tuk. Ale chytal jsem na plavacku par metru od brehu a to uz v tuhle dobu nebylo ono. Ryby asi byly uz spis na hloubce. Asi to taky nebyla doba, kdy patentky ve vode byvaji. Urcite to chci jeste zkouset, daji se koupit i zive.