Jak mám vyrábět domácí boilies?

Nemohli byste mi poradit jak mám zpracovat směs na výr. boilies? Mně vždy vejce na sebe navážou a pohltí esenci a ta v boilie nejde cítit, jak to mám udělat aby šla(cítit).Napište prosím (můj mail: porubsky.domu@tiscali.cz)
Autor diskuse: Poruba - Profil , 22.7.2003 kaprařina - nástrahy, návnady

Golem | Čt 24.7.2003 14:35:33

MRKNi do kaprariny a mas tam v SOUVISLOSTECH nekolik boili receptu.

Marda - Profil | St 23.7.2003 12:26:36

Venuj pozornost tomu z ceho michas smes. Neni to jednoduche udelat takovy mix, aby dobre uvolnoval aroma. Ne do tveho nosu, ale do vody. Taky to bohuzel neni moc levne.

Ladis - Profil | Út 22.7.2003 18:55:22

Pokud použiješ opravdu kvalitní směs a kvalitní esenci a dodržíš doporučené dávkování nemusíš se obávat o malou účinnost vyrobeného boilie. I přesto, že esence není v boilie příliš cítit. Pokud ale přece jenom dáváš přednost boilie s výraznějším aroma, můžeš doporučenou dávku o nějaký ten mililitřík (!!!) zvýšit. Budeš ale nejspíš snižovat dlouhodobější účinnost boilie. Moje zkušenost je taková, že i na slabě aromatizované boilie se dá v pohodě nachytat. Podmínkou je samozřejmě požití dobré směsi a v neposlední řadě výběr místa k rybolovu. Takže se vůbec neboj málo aromatizovaného boilie, ne každý kvalitní boilie musí být cítit na deset metrů, jak některý převoněný hotovky.