Pruty Black Star 3D

Vážení, mám v úmyslu si pořídit nové pruty a zatím jsem se přiklonil k prutům Black Star 3D (13ft/3,5 Lb) a to proto, že bych chtěl pruty pro snadnou přepravu, dobrý odhoz, ale i příjemný pocit při zdolávání menších ryb. Prosím ty kolegy rybáře, kteří mají zkušenosti s těmito pruty o jejich názor na mou volbu a nebo radu, které jiné pruty by mi doporučili. Děkuji za poznatky i rady. Petrův zdar.
Autor diskuse: Kulik - Profil , 10.11.2007 kaprařina - náčiní, doplňky

lukas2 - Profil | Pá 16.11.2007 21:17:14

Ja je měl v ruce a hned sem si je koupil je to za ty prachy luksus

karamel - Profil | So 10.11.2007 7:55:40

kulik:jo a ještě jsem Vás chtěl upozornit na skutečnost,že akce která je na pruty black star 3D 1+1zdarma bude brzy ukončena max do příštího týdne,pruty se prostě vyprodají,tímto mě ujistil p.Odvárka
http://www.sportcarp.cz/obchod/black-star-3d.aspx

karamel - Profil | So 10.11.2007 7:48:38

kulik:musím Vás předem upozornit,že této tématiky se tady věnuje dost často a proto někteří budou nevrlí k této otázce.Osobně vlastním pruty black star 3D od Sportcarpu a přemýšlel jsem ještě o prutech chub outcast 2D ale pro jejich neskladnost jsem si právě vybral pruty 3D black star slim od Sportcarpu.Pruty jsem dostal včera takže jsem ještě neměl možnost s něma házet a chytat,ale mohu Vám říct s určitostí ,že budou mít skvělou akci i u menších ryb,tímto mě ujistil p.Odvárka ze Sportcarpu.Jsou to pruty krásně teňoučké a lehoučké.Určitě s těmito pruty nešlápnete vedle.Musím Vás upozornit snad jen na jedno krom prvního a posledního očka jsou zbytek oček jednoočka to znamená s jedním ramínkem.To je jediná snad vada na těchto prutech,ale i přesto si nemyslím že to bude vadit při zdolávání.