Team Dragon SE Quver 2,70m do 50g

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, jestli má nekdo s tímto proutkem zkušenosti na UL přívlač. Zajímalo by mě, jestli je tento proutek dostatečně citlivý na mikrotwisty, rotačky 00 a 0. Nebo poraďte jinou alternativu na tyto nástrahy. Díky
Autor diskuse: bob.1902 - Profil , 4.11.2007 dravci - náčiní, doplňky

Bob19 - Profil | Ne 4.11.2007 13:20:31

ale jestli chces sním poute vláčet tak se určite poohlídni po nějkém vláčáku určených speciálně na UL ja sem chtel skusit aj feeder takze sem zabil dve mouchy jednou ranou.

Bob19 - Profil | Ne 4.11.2007 13:16:02

zdar bobku, tento proutek mam od teto sezony, do cernva feeder a pak uz jen vlacka. chytam snim hlavne na gumy, a to nejcasteji 5gr, citit de jeste tak tak 3gr hlava ale s pouzivam 18cku vlasec takze kdybych dal tenci tak by zvladal jeste mensi ale me to dostacuje, jinac ta rukojet je fakt dlouhá a musis si na nu zvyknut, špičky posuzovat nemozu protoze zadny jiny podobny prut jsem v ruce nemel, jsou ale z grafitu ale na ty mikro twistery to bude urcite stacit!! jinac na tym vodim aj male woblery a rotny max.1 neni to optimanlní ale me to dostacuje presto uvazuju o novém proutku, a jeste ma nevyhodu v malých ockach kere v tomto pocasi rady rychle zamrzaju. jeste foto co ten proutik v klidu zvladne :-)

MRKnato - Profil | Ne 4.11.2007 0:47:38

bobe: mám ho, byl jsem s ním parkrát na pstruhách, ale na UL bych i přes jemné špičky nedoporučoval. Velmi mě vadí dlouhá rukověť, která silně překáží. Jinak vzhedově se jeví velmi příznivě. Koupil jsem si ho hlavně proto, že s ním mohu zavláčet, položit do vidličky na feeder, ale i zkusit na menším toku plavačku. V tom je perfektní. Na UL přívlač jsem si koupil Equs Konger 1-10gr. To je úplně jiná píseň. Do tohoto poznání je ale třeba dospět vlastním poznáním.