Kapři na řece Moravě

Se svým kolegem se věnujeme chytání kaprů a hodně jsme slyšeli o chytání na řece Moravě.Sháníme informace o konkrétních vhodných lokalitách a místech na této řece.Poradíte?

Raďošek - Profil | Po 9.6.2003 13:34:22

Já jsem v sobotu prošel úsek Moravy v délce 20km mezi Hodonínem a Bzencem-přívozem. Zdálo se mi, že úsek Bzenec-Rohatec je nechytatelný (jak po stránce přístupnosti revíru, tak i po stránce rybářské - ale můžu se mýlit). Daleko zajímavější je úsek mezi Rohatcem a Hodonínem. Na poměrně velký úsek tu bylo v sobotu mezi 5-8 hodinou ranní asi 8-10 rybářů(z české strany). Ve vodě je dost potomených stromů. Několikrát jsem slyšel zalovit sumce, jednou dokonce 8 metrů vedle mě (zrovna jsem se rochnil na písčité pláži a div jsem nedostal infarkt - jinak takových pláží bylo kolem Bzence habaku).
Sám jsem si hledal šikovné místo na lov kaprů, jedno šikovné jsem sice našel, ale bojím se volejových vodáků a lodní dopravy, protože samotná řeka moc široká není. Kdyby to tam chtěl někdo se mnou zkusit, nech se ozve.
Fotky revíru budou ve Fotkách...

Benvenuto | Pá 6.6.2003 14:54:01

Otrokovice a okolí - je to bída, před 3-mi týdny pár kaprů do 65 cm a 3 amuři. Od té doby jen malí a cejni.
Uh. Hradiště - nevytření kapři plní patentek a jiného hmyzu. Není vidět rybáře široko daleko. V květnu se na tomto díle chytl kapr 70 a 75 cm. Nyní je to v pr****.
Uh.Ostroh - pod jezem se prý minulý týden chytla jedna 78 kapr. Mám to zprostředkovaně z ryb. obchodu.
Začaly jezdit výletní lodě, hausbóty a pár kriplů na skútrech. Když na ryby, tak na noc.
Informace z okolí Rohatce a Hodonína nemám. B.

hombre | Pá 6.6.2003 14:42:15

připojím se: chytám výhradně štiky můžete mi dát typa na jejich tutový výskyt zajímám se výhradně o trofejní kusy nad 97. díky předem jo chytám taky na moravě

fanik - Profil | Pá 6.6.2003 13:52:29

napis mi na mail