Je to ve všech prodejnách Gammarus stejné?

Když si vyberu z rozsáhlé nabídky na webových stránkách www.gammarus a pak navštívím pražskou prodejnu ve Slezské, jsem vždy hluboce zklamán.Už v loňském roce, kdy jsem si vybral feedr a pak sušil peníze dlouho dobu a čekal na dodávku, tak i letos, kdy jsem si vybral nějaké další pruty. Odpověď je bohužel nemáme, ptejte se, nevíme, kdy zboží příjde apod. Přitom ti prodavači rozumějí svojí věci a jsou ochotní. Je to se skutečně nabízeným sortimentem stejně žalostné i na jiných prodejnách Gammarus? Při koupi prutu nevěřím internetovým obchodům, rád si prut osahám sám.
Autor diskuse: doskok - , 7.5.2003 všeobecné - náčiní, doplňky

doskok | Ne 11.5.2003 20:39:07

A jaké je to v Brně, když je to tam vlastně domácí a měl by být plný výběr? Prodává se také ve skladě v Tišnově?

G.Moolis - Profil | St 7.5.2003 13:50:46

Souhlas s mein freund Otto Zweistern. Budějovickej Gammarus je výbornej, s velkým výběrem a dobrým personálem. Taky Plzeň je dobrá. V Praze je víc krámů a tak chodím jenom výjimečně.

*oTTo* - Profil | St 7.5.2003 12:45:23

Myslím, že nejlepší je to v Budějovicích, aspoň pokud jde o kompletnost sortimentu na skladě. Ve Slezské často něco chybí a schválně, zkus tam sehnat barbless mušk. háčky. Ale přístup je výborný v obou prodejnách a osobně chodím častěji do Slezské z důvodu dostupnosti.

parmič - Profil | St 7.5.2003 11:06:43

Asi mají nějaké problémy s dodávkami zboží.Já jsem si chtěl v listopadu ve Slezké koupit naviják SUPER X 4000 gtm a musel jsem si na něj počkat až do dubna, ale nezlobim se na ně.I když kdybych měl čekat tak dlouho v sezoně, tak by mě to pěkně štvalo.