Mistrovství republiky v přívlači na Berounce

Chci se vas optat jestli jste tam nekdo byl. Bohuzel nebyl cas tak sem o to prisel.....Nevite nekdo nejake blizssi info, bohuzel v novinach toho k tomu moc nerekli......
Autor diskuse: EkrCZ - Profil , 9.10.2007 dravci - ostatní

topper - Profil | St 10.10.2007 20:28:24

EkrCZ>jeden úsek začínal pod mostem ve Zbečně proti proudu k brodu Újezd nad Zbečnem/Děče (Křivoklát). Druhý úsek pak šel od zmíněného brodu až po obec Častonice. Dával se jenom tloušť (okoun se dal už začátkem roku a štiky ještě na dádkách nebyly). Pokud chteš chytat závodně, tak potřebuješ sportovní průkaz (viz: www.rybsvaz.cz) a pak se přihlásit a zachytat na krajských soutěžích - vždy jarní a podzimní kolo - opět info na rybsvaz.cz. Tam můžeš chytat sólo na soutěže 2.a1.ligy už musíte být min.2. Pokud bys měl možnost, doporučuji se jít podívat na nějaké lig.soutěže nebo např. na Pohár Ohře (tuhle sobotu se chytá divize na Sázavě) a okoukat nějeké fígle od profíků. Co se vybavení týče, tak se 99% chytá UL, nástrahy vel. 00 a menší, mikro twistery atd. Tomu musí odpovídat pruty, vlasce (0,10 - max.0,12),........... Pokud bys chtěl podrobnosti, tak napiš, dám ti další info.

EkrCZ - Profil | St 10.10.2007 12:32:56

topper>aaa sem rad ze se ozval nekdo kdo se na te akci primo podilel......mohu se zeptat odkud kam se chytalo? Nasazovali se jen tlousti nebo i jine ryby? Chtel bych take zkusit zavodit, nemel by ste pro me nejakou radu na zacatek? Kde se optat a tak dale?

topper - Profil | Út 9.10.2007 20:43:12

Jako pořadatelé si myslím že jsme si dali s tratí práci. Poctivě jsme po celém úseku vysadili 400kg tloušťů (aby bylo co chytat) - každé místo dostalo svou dávku. Poctivě jsme vybrali závodní místa a pak, po porfektním pátečním tréningu se voda zvedla o více jak 30cm a vše bylo v p...... .
Myslím si, ale že to opravdu ukázalo kdo umí (sice byly místa, kde potkat rybu bylo težké) a někdo chytil více jak 10ryb (v sobotu 24ks).
Výsledky jsou na http://www.crs-sus.cz/ryba/souteze/src/index.htm
Za zmínku stojí výsledek Slovenska, kdy celkově družstva vyhráli a jednotlivce mají na 2. a 3. místě - mezinárodně.

Quicky - Profil | Út 9.10.2007 9:01:05

Zkus aspoň zhodnocení od Fikara. Je to teda zaměřený spíš na joho zážitky, ale něco informací tam najdeš. http://www.elfish.estranky.cz/clanky/privlac/mezinarodni-mistrovstvi-cr-v-privlaci-2007-aneb-muj-nedelni-boj