Cejn ?.

Chtěl bych Vás touto cestou požádat o recept/rece-
pty-kuchyňská úprava cejna./v mnoha revírech je
přemnožen/.
Autor diskuse: P.J. - Profil , 28.3.2003 všeobecné - ostatní

brach - Profil | Pá 28.3.2003 9:44:08

Mejl jsem ti poslal. S tím přemnožením cejna v mnoha revírech máš pravdu, příroda by si poradila i bez našeho přičinění. Takhle to jen urychlíme.

cejnek | Pá 28.3.2003 8:57:59

Cejny nejezte,jsou to mý kamarádi.

zubáč | Pá 28.3.2003 8:17:55

Když proběhneš všechny recepty na rybářských stránkách určitě najdeš co hledáš, já cejna beru málokdy ato jen v případě, že mě kluci otravují, abych udělal pečenáče ...

Dushan | Pá 28.3.2003 8:16:40

karbanatky (povarit, vyjmout pater a 2x pomlit , pak ti vznikne hmota ze ktere muzes delat karbose) daji se okorenit paprikou, peprem atd.

jdou taky nalozit s cibuli jako zavinaci, kdyz je nakrajis na platky, ale museji to byt mensi kousky.

brach - Profil | Pá 28.3.2003 7:15:49

Gabroše - kouknu do receptů a pošlu ti mejl.

Robert | Pá 28.3.2003 6:47:56

Tady v kuchařce jsou popsány mnohé recepty na salát, což je moje nejčastější úprava. Pár jich můžeš vyudit a rozemlít do pomazánky. Cejni nad 45 jsou dobří i smažení.

Lubo | Pá 28.3.2003 6:32:11

Jedině do rybích karbanátků