3-dílné pruty TRABUCO KONQUEST 7!

Slyšel jste někdo něco o těchto prutech?Sice jsou silnější kostry,jako např. BANDO BEACH MASTER,ale vím o dvou rybářích u nás,kteří si je zakoupili a háží s nimi docela daleko/změřeno 163m/.Jsou měkčí než Banda,420 nebo 400cm,zátěž 200g,modrá barva.Nenápadně jsem si je prohlížel v OL a i prodávající mi říkal,že pár lidí,co si jich koupili/je to poměrně nový výrobek!/,jsou s nimi velice spokojeni,zvláště,co se týče délky hodů!Samozřejmě,že to asi bude na úkor zdolávání,ale komu více záleží na dě¨élce hodu,tak to nemusí být vůbec špatná alternativa.Několik mých kamarádů vlastní ještě stále pruty Bando a dodnes na ně nedají dopustit a dokud jim neodejdou,tak prý jiné nechtějí.Já s nimi házel a bůhvíco to není,zvláště,když já sám mám Kolibříky,ale na ten hod jsou opravdu výborný.No,ale to už každý z nás musí vědět,čemu dává přednost!Někdy mě docela láká si nahodit dál!Prošly mi rukama různé děličky,mimochodem i Sportex a nemůžu si pomoct,ačkoliv si myslím,že jsem docela zkušený rybář/28let odchytáno/,tak ani s jednou děličkou nehodím to,co jsem kdysi házíval s teleskopama!
Autor diskuse: Alcazar - , 20.1.2003 kaprařina - náčiní, doplňky

rastha | Čt 23.1.2003 12:29:02

Souhlasím s PBCH podle toho co popisuješ by kaprová dělička asi předčila očekávání. Minulej rok na Lipně sem vyděl chlápka co měl shakespeare carp K2 a kam stim von dohodil tam bych snad ani nedovesloval :o))normálně tam měl kouly šrotu na krmítku a hrubym odhadem mu to přes sto metrů lítalo. A to nedělal žádný vývrtky prostě napřáh a hodil.

Martin - Profil | St 22.1.2003 20:06:41

Já jsem si koupil dvojdílnou děličku od trabuka a už nikdy se k této značce nevrátím.Dvakrát jsem ho zlomil ve stejném místě a nechtěli mě uznat reklamaci že jsem si ho zlomil sám mě říkala ta baba z opravny.Tak jsem ji pohrozil soudem a pak to šlo. Nevim jak kdo ale já to nemám zapotřebí.

PBCH - Profil | Út 21.1.2003 0:00:25

Trabucco konquest jsou surfové palice,na hody s krmelcem dobré,ale do kaprových deliček mají daleko....