Zlaté háčky

Zdravím Vás. Môže mi prosím niekto povedať,ako ovplyvňuje farba hačiku množstvo záberov? Je na to dajake logické vysvetlenie? Myslím tým,vlastna skúsenosť, že chytali sme partia na beže hačky-čierne a oceľovej farby. Vedla sused mal zlaté hačiky a ten mal za 30 min ludovo povedané...odchytané. Kamarat prviazal na zlate a o par minut mal dvoch kaprov. My ostatní, čo sme namali zlatu farbu sme utreli hubu. Čo ich na tom laka?
Autor diskuse: Durec - , 5.12.2002 kaprařina - náčiní, doplňky

Gudaska | St 8.1.2003 14:03:53

Na plavačku nad Metelem na Nežárce jsme chytali 4 na stejném místě na kostní červy. Stejná sestava, ale já měl červený háček. Ať jsme se střídali na místech, vždy jsem vítězil do doby, než kolegové převázali na červené háčky. Došlo to tak daleko, že někteří z kolegů nařkly ryby ze členství v nejmenované teroristické straně. Dodnes nechápu, ale již tři roky to začátkem července na bílou rybu platí.

Pavel Z. | Út 10.12.2002 8:48:53

To je jasný, každá baba má raději zlatý náušnice než stříbrný natož černý.

Hrouzek - Profil | Po 9.12.2002 16:38:17

Jadnou sem viděl u kraje okouna cca 30 vzal jsem prut a bez návnady sem mu třepal zlatým háčkem před očima-a on to vzal :-)) Ale dopustil sem se přetupku.Ale bylo to na mimorevíru-tak to bylo jedno,že sem chytal nas prázdnej háček :-)))))))))))

Robert | Po 9.12.2002 7:51:39

Včera jsem nic nechyt. Teď už vím proč. No jo, černej háček js sviňa.

Honzas | Čt 5.12.2002 14:19:28

Kdysi dávno jsem měl na plavačku podobnou zkušenost se stříbrnými háčky. Chytal jsem na kukuřici a na jednom prutu byl stříbrný a na druhém černý háček. Brčka asi 0,5 m od sebe, rovné dno a krmený flek. Na prut se stříbrným háčkem pořád záběry od kaprů a na druhý nic. Po převázání černého na stříbrný byly záběry na oba. Pak už jsem tam chytal jen na stříbrné , kapříci šli jako na zavolání a ostatní jen čuměli. Faktem je že neměli pravidelně krmený flek.