legislativa týkající se budování nového rybníka

Předpokládám, že jsou mezi Vámi i tací, kteří mají vlastní rybník, či při budování nového nějak asistovali. Mám v plánu vybudovat vlastní rybník (cca 0,5 ha) a potřeboval bych vědět, co je k tomu potřeba ve vztahu k všem možným úřadů úřadům a také informace o dotačních programech ministerstva zemědělství, ministerstva životního prostředí, ministerstva pro místní rozvoj, krajských úřadů EU, atd. (z jejich webů moudrý nejsem) Díky

To admin: Otázka tu sice již jednou byla , ale zůstala bez konkrétnější odpovědi. Třeba se k ní tentokrát dostane někdo, kdo má s budování rybníka konkrétní zkušenosti.
Autor diskuse: strejka - Profil , 29.9.2002 všeobecné - ostatní

rastha | Po 30.9.2002 8:11:41

stavba rybníka je vlastně stavba tak žese pokusim jenom ve stručnosti vylíčit základní body: za prvé a to je prvo počátek všeho je nutné mít zpracovanou projektovou dokumentaci od akreditovaného projektanta z kulatým razítkem vodní stavby a nebo něco podobného pak uzemní rozhodnutí dále stavební povolení a všechny náležitosti stím spojené ,ale projektant by všech ny tyhle věci měl vědět a dokonce i z dotacema poradí.