Kam v Praze či okolí na přívlač.

Chápu že oblíbená lovná místa jsou vzácným tajemstvím, přesto se zkusím zeptat. Letos začínám s přívlačí a ačkoliv jsem v Praze už pár let zdejší vodu neznám.
Ve fóru je spoustu typů na Orlík ale rád bych zkusil i něco bližšího - kam zaskočit po práci. Co místa přímo Praze a další do 30km?(mimopstruhovka).Díky moc.
Autor diskuse: JirkaS - , 11.9.2002 dravci - revíry, cestování

Jirka | St 11.9.2002 13:24:36

No, přesně tohle by mne také zajímalo. Loňský podzim jsem chodil na Vltavu od barrandovkého mostu až k Chuchli, bylo tam dost pěkných míst. Párkrát jsem si tadé užil na Berounce v Radotíně, od lávky nahoru proti vodě, až do ohybu pod chatami. Pokusy o chytání na Vltavě nad soutokem dopadly vždy špatně - v kteroukoliv roční dobu. Teď po povodních je Vltava pod Chuchlí úplně na h...o, veškeré bývalé ouplavy jsou pryč, na dně jsou téměř metrové nánosy hnědého bahna a voda .. darmo mluvit, to jsou splašky. Teď se navíc zase znovu zakalila Berounka. V neděli jsem byl ještě na Sázavě kolem jezů v Kamenném Přívozu - taky prd. Rozvodněné, zabahněné. Kam teď budem chodit???

Karel: zkus poslat info také na mne..Jirka

Osprey - Profil | St 11.9.2002 10:10:53

Zkus to přímo na Vltavě, hlavně v zátokách a přístavech a tam, kde je kamenná navigace. Nečekej zázraky, ale jako student jsem tam pár let chytal a taky to šlo. Začni s okouny, to jde relativně nejlíp.

JirkaS | St 11.9.2002 10:07:11

Karle: Moje adresa je jskbox@atlas.cz nicmene je ale k videni u vsech dopisovatelu fora. Kdyz dojedes mysi na jmeno zobrazi se to dole na liste email adresa. Pripadne kdyz kliknes na dane jmeno otevre si ti obycejne nejaky postovni program v modu psani nove zpravy jiz z predvyplnenou adresou. Budu velmi rad kdyz se ozves, zatim.

Karel - Profil | St 11.9.2002 9:21:15

napis mi mailovou adresu, nebudu tu preci vyzrazovat draze vykoupena tajemstvi.