Zatracený povodně

Protože nám u Lovosic velká voda značně zdevastovala už tak mizerný Labe, přišli jsme tak o pravděpododobně nejnavštěvovanější revír v okolí. Ryby mají stejně dost starostí se sračkama z nefungujících čističek, než abychom jim trhali huby. Dost často jezdím služebně do Opavy a chtěl bych si zmírnit absťák na Hartě. Poraďte mi prosím nějaké lokality, nástrahy, způsoby vedení. Jenom vláčím.
Autor diskuse: Vlada - Profil , 1.9.2002 dravci - revíry, cestování

Lukáš J - Profil | Po 2.9.2002 17:02:54

Loni jsem dost štik i okounů pochytal na Mepps aglia č.4. Letos zase,ale už jen u štik vede 15cm bílo-modrý nebo bílo-černý riper.

Radek Ch. | Ne 1.9.2002 23:05:23

Na to je těžká rada. Já tam chytám už asi třetím ( nebo čtvrtým ) rokem a pořád sem ještě nepřišel na to, jak s nima pořádně vydrbat. Dno je rozmanité ( místy vázky, místy čisté - rovné ),ryby náladové. Někdy jdou na Rapaly, někdy na Jerky, někdy na nic.. Já osobně nemám přesně vyhraněné místo, i když oblíbené mám. Musel by si však mít místní znalost, aby si byl v obraze, když řeknu, že nejvíc štik mám naproti Karloveckého kostela. Jinak dosti známá oblast ( nebo lokalita ) je v Leskovci. Je tam velká hloubka a i velké štiky. Ale k tomu musíš mít i velké štěstí.....