Chytání na bojlí na řece Moravě kolem OL

Kdo by byk ochoten poradit nějaké místo na řece Moravě /vyzkoušené/,kde by bylo možno chytit větší kapry či amury na bojlí?Nejsem masař!Jedná se mi zejména o bližší oblast kolem Olomouce.Též prosím někoho.kdo poradí tu tolik diskutovanou montáž "na mlaskačku" plavanou na chleba z hladiny s pomocí knoflíku!Asi jsem trochu natvrdlej!Díky!
Autor diskuse: Vydra - , 8.7.2002 kaprařina - revíry, cestování

Přemek - Profil | Pá 12.7.2002 10:03:31

On to možná nemusí ani vykecat, už se mi hodněkrát stalo, na jednom nejmenovaném revíru - že jakmile jsem chytil na mém zakrmeném místečku nějakého kapra, tak na druhý den jsem tam měl hnedka tak ze 2 rybáře. A když jsem byl nasraný protože jsem se na svůj flek nemohl asi 2 dny dostat- upozorňuji na zakrmený flek, tak jsem se nasral a našel jsem si místečko dost daleko od tohoto myslel jsem si že vzdáleností bych pár "takyrybářů" mohl odlákat a opět začal zakrmovat, tak jakmile jsem opět začal mít úspěch na druhý den tam rybáři opět seděli! S prominutím KURVY!

Pavel Z | Pá 12.7.2002 5:43:47

Najdi si takové místo sam ,zakrmuj ho pravidelně a po nějaké době zjistíš že je to super flek,nataháš tam pěkné kapry a potom tady napiš přesně kde ten flek je . Samozřejmě že tam bude celá Olomouc a ty budeš po příchodu k vodě jenom kurvovat co jsem to za vola!!!! Petrův zdar.

Vydra - Profil | St 10.7.2002 10:12:40

... ale treba je tady i jinej natvrdlej co to rad vykeca ;-)))

m.s - Profil | Po 8.7.2002 20:56:19

jestli si můžu typnout tak se tu neobjeví ani jeden příspěvěk, jelikož tohlo se neprozrazuje, nic proti otázce ale já bych svoje místa taky neprozradil.