Lužnice 2 - úlovky

Máte někdo zkušenosti s revírem Lužnice 2 v okolí Bechyně ? Teď jsem byl tři dny v kempu asi dva km od Bechyně a za tři dny chytání ve dvou pouze dva sumci 30 cm. Zkoušeli jsme všechno, rousnice, kuku, rohlíkové boilies,těsto, kolínka a nic. Na dravce rybičku ( mrtvou i živou ), vláčku a taky nic. Změna stanoviště - ještě horší, úplně bez záběru. Několikrát jsme zahlídli zalovit větší sumce. Je možné , že kromě sumců a potěru tam nic není ?

wtfkiss - Profil | Po 26.5.2008 8:58:48

Zdravim, jsem z Bechyně a sumce chytáme na Plovárně. Myslim, že máte na mysli kemp na Říhovkách. Mam tam strejdu a ten chytá sumce hned naproti táboru, je tam spadlej strom do vody. Jinak Hodně jedincu se vyskytuje mezi Přítokem potoka s Jiky po Spodní část Plovárny. Nejčastě ji je chytám na Plotice 1m pod hladinou, buď to na splávek nebo bez. Kapři ted moc nešli. Neměli Chu't na to, páč na hladině plaval bordel kterej žrali. MInulej tejden se konečně poštěstili uhoři, bylo jich poměrně už dost během 2 dnů sme chytli 8 ks od 50-80 cm. ještětak 14 dní a už to bude dobrý..

Liborius - Profil | St 1.8.2007 8:08:50

Vágner byl na Kladně asi měsíc a chytal na 10 prutů zároveň a měl tam loď echolot, ochranku a já nevím co ještě. Zkus toto. A při případné kontrole řekni, že jsi od Vágnera. Není možné, abys toho velkého nevytáh. :-)