zakaz vnazeni na P reviru

Chtěl bych se zeptat, jestli je možný nějakým způsobem přilákat kapry na určitý místo, bez vnadění-jedná se o pstruhovou nádrž, vnadit se tam nesmí a jsou tam pěkní kapři, předem díky.
Autor diskuse: Roman - Profil , 3.5.2002 plavaná - nástrahy, návnady

brach | St 8.5.2002 10:50:44

Protože se jedná o nádrž, tedy vodu netekoucí, bude nejlépe chytat z hladiny (hlavně večer, za tmy)

Martin M. - Profil | Po 6.5.2002 14:11:12

chach.> no jo, ty vole, to je fakt... Je videt, ze jsem na P reviru nikdy legalne nechytal :-)

Chacharius - Profil | Po 6.5.2002 13:39:46

Martin M. : chytat na pstruhove nadrzi na chomac cervu je fakt dobrej napad ! zvlast pro vete rozkazovaci: "budes dodrzovat RR"

Martin M. - Profil | Po 6.5.2002 11:40:33

Jelikoz jde asi o plavanou, tak asi takto:
varianta c.1: budes dodrzovat RR. Nahazuj pokazde jinam a hledej ryby na propad. Chytej na rohlik nebo velky chomac cervu. Zkus chytat i z hladiny na kostku chleba nebo rozek rohliku. Hledej ryby!
varianta c.2: neco na zpusob navrhu Vladi S., tedy napatlat na hacek hroudu krmeni, ale je to spis takova lakadlo nez vladidlo. Rozhodne ryby neudrzis na svem miste, spis je jen upozornis na nastrahu, kdyz budou proplouvat. Moc bych na to nespolehal.
Dalsi moznost mi kdysi poradil ICE - nechat "nahodou" spadnout mokreho anglana do kybliku se suchou strouhankou - on se obali a pak to nahodis a na propad s rohlikem chytas v oblacku klesajici strouhanky... Je to ale spis na zavody, kde se nesmi krmit, nez na P revir, kde je krmeni zakazano z logictejsich duvodu = nedoporucuji.
Priklanim se k variante chytat z hladiny.

Ed | So 4.5.2002 19:40:44

Zkus například molitanovou houbičku nasátou aromatem, ale musíš být opravdu opatrný protože to jsou silné koncentráty, snad několik kapek,zde záleží na proudu atd., dál firma Cormoran by měla vyrábět rozpustné aromatické tablety, které pouze navlékneš na vlasec,a jsou pro podobné situace přímo určeny, prostě řešení je celá řada.

Vlada S. | Pá 3.5.2002 10:15:00

Zrovna v kaprařině proběhla diskuze jak obalit háček i s návnadou dalším těstem. V podstatě je to to co hledáš. Budeš to mít jako nástrahu, ale zároveň to bude plnit funkci návnady. Možná nějaký výrazný posilovač na přilákání? Ale zeptal bych se spíš kaprařů.