Mouka???

Da se nekde koupit arasidova mouka???A da se vyrobit doma?
Autor diskuse: michal - Profil , 14.3.2002 plavaná - nástrahy, návnady

Mirek S | Čt 21.3.2002 13:45:36

Mleti - ja to melu v mixeru, po uprazeni, jemna mouka se olejem slepi, to pak rozmicham se strouhankou (ta se stejne skoro vzdy pridava), a prosypu pres sito pro rozbiti hrudek.

Martin M. | St 20.3.2002 18:43:20

golem - zkus je pred mletim zmrazit.

Golem | St 20.3.2002 14:29:50

Arasidy: Ja sem to loni mlel v mlynku na kavu a nebylo to zrovna idealni. Da se to pomlit na relativne hrubo, protoze je to plny oleje a po chvilce mleti se to nalepilo na steny mlynku.

Martin M. | Po 18.3.2002 11:16:34

michal> v kuchynskem robotovi, ale da se pouzit i elektr. mlynek na kavu (je to to stejne, jen davas mensi davky).

michal - Profil | Čt 14.3.2002 20:12:47

MM >a jak je meles?????

Martin M. | Čt 14.3.2002 13:04:50

daji se koupit prazene i neprazene, solene i nesolene, krmene i nekrmne. Neleppsi bude, kdyz kontaktujes nejakou prazirnu, nejlepe neoficialni cestou (ridic, skladnik apod.). Jinak to kupuju v Makru kilo do 60kc (prazene, nesolene).

Mário | Čt 14.3.2002 12:42:35

Martin M.> a kde beries tie cele? asi v potravinach budu aj hodne drahe, neexistuju neake krmne? pouzivas surove alebo prazene?

Martin M. | Čt 14.3.2002 10:59:58

jedno z nich je zbytek po lisovani arasidoveho oleje (takze odpadni surovina), ale nevim ktere. Ja si melu arasidy cerstve.

Mário | Čt 14.3.2002 10:38:47

ja som ju kupil v klasika rybarskych potrebach bez problemov pod oznacenim prazene mlete arasidy, ale su dva druhy hneda tu mam ja 3kg balenie, a biela (skor smotanovej farby) ta je drahsia a tusim len jednokilove balenie