Cestovka do Norska

Chci jet do Norska na fišle,ale nevím s jakou cestovkou.Bylo mi doporučeno fishtour.cz.Máte někdo s touto agenturou zkušenosti?Nebo prosím o jinou kvalitní cestovku mělo by to být na moře.Dík
Autor diskuse: oskus - Profil , 24.6.2007 všeobecné - revíry, cestování

Leci - Profil | Pá 25.10.2019 16:15:01

S touto cestovní kanceláří jsem byl také před lety v Norsku a byl jsem velice spokojený. Snillfjord je krásné místo.
Bohužel teď když jsem chtěl cestovat znovu , ale požadoval jsem nějaké služby extra nejdříve mě nebylo 2x odpovězeno na email. Potom jsem se rozhodl že do cestovky zavolám. Zvedla to Manželka majitele kanceláře a když jsem ji začal vysvětlovat co bych vlastně chtěl , tak na mě
začala křičet že jim dnes odjíždí autobus a že mám zavolat jindy nebo poslat email a položila telefon bez toho aniž by řekla například na shledanou nebo že se omlouvá že nemá čas.
Zavolal jsem tedy o asi měsíc později , telefon zase zvedla prací nadšená paní Bučková , vysvětlil jsem jí můj požadavek a odpověď byla že již není v kanceláři že neví , že se zeptá
manžela a dá mě vědět.
O 3 dny později jsem zavolal znovu opět telefon zvedla paní Bučková a když jsem jí řekl kdo jsem a co potřebuji její odpověď byla ježíš to jste zase vy , aby neměla už se mnou práci tak řekla , že tohle nedělají. Pro mě to byla odpověď zapomněla jsem na vás nechce se mě vám věnovat 5 minut času a nechci vaše peníze.
Nevím jak tahle Kancelář vidí svou budoucnost , ale myslím si že každá koruna navíc je dnes dobrá a v budoucnu nemusí být takový zájem jaký je dnes.
Můžu tedy říct že tahle kancelář má email pouze na přijímání vyplněných formulářů standardních zájezdů a není pro zákaznická.

Mimochodem můj požadavek byl pouze pronájem lodi na několik dnů v jejich kempu kam jsem chtěl cestovat vlastním karavanem.

Bohužel budu muset oslovit jinou kancelář.

baitruner2 - Profil | Po 11.2.2008 22:24:15

okus-Ja jezdi s CK-KOMPEX PLUS na ostrov Finoy a pro zacatecnika mohu doporucit.Kousek po vylodeni si v kempu a ryby tam take nake jsou.Byl jsem tam 2krat a maximalni spokojenost.Chytal jsem tam hlavne ze brehu na privlac s proutkem 10-30g s 20kou a paradne jsem si zachytal.

křemílek - Profil | Po 11.2.2008 21:41:22

Jezdím z Fishtourem již několik let a jsem spokojen. Známí, kterým jsem cestovku doporučil byli také spokojeni, takže nechápu negativní reakce na tuto CK.

oskus - Profil | Po 25.6.2007 16:25:36

indy :jj mělo to být právě na Snilfjord se jmenovanou cestovkou a autobusem, ale po pár příspěvcích jsem to zamítnul.

hraji - Profil | Po 25.6.2007 7:26:35

Snillfjord je velmi obtížná voda a pro začátečníka, který jede do Norska poprvé, je to dost odrazující záležitost. O kvalitě personálu je zbytečné mluvit. Byl jsem tam jednou, zachytal si velmi dobře (ale nebyl jsem začátečník, věděl jsem co mám dělat, abych našel a nachytal ryby) a víckrát bych s jmenovanou cestovkou nejel.

indy - Profil | Po 25.6.2007 7:22:42

oskus> snillfjord nebrat. Jak tam plánuješ jet? Autobus nebo vlastní doprava s více lidmi? Kdy se tam chystáš? Předpokládám, že příští rok, letos už je trošku po sezóně....

Hlinomaz - Profil | Ne 24.6.2007 21:58:22

Četl jsem i reportáž z Snilfjordu v Kajmanovi. Reportéři tam byli dva měsíce po mě a velice si to pochvalovali. Organizaci i lov ryb.
Ještě jsem si vzpoměl že kluk co jsme spolu byli v lodi pořád vzpomínal na Zanzibar Inn jak píše Roman rr. Byl tam tenkrát tuším s CK Pepa

oskus - Profil | Ne 24.6.2007 21:50:38

Hlinomaz: To je přesně co mám na mysli Snilfjord.Vyděl jsem reklamní CD asi 20min. a dost se mi to líbilo.Tak že nebrat??Dík za upozornění.

Hlinomaz - Profil | Ne 24.6.2007 21:28:37

S Fishtourem jsem jsem byl ve Snilfjordu. A kdyby jsem jel znovu do Norska pravděpodobně bych volil jinou cestovku i fjord. Nemůžu to posoudit s jinýma cestovkama, ale nelíbil se mi stejně jako parťákovi z lodi neprofesionální přístup delegátů kteří se tam jeli spíš vožrat. A jeden z nich se nám dokonce přiznal že:" v životě nechytil ani běličku!!!"
Ryby celý týden nebraly což možná umocňuje můj negativní postoj, ale zas nic zásadního to neznamená někdy berou někdy ne.
Jedinej kdo nachytal hodně ryb tak byli kořeni kteří chytali u lososí farmy a lodě si uvazovali přímo k ceduli na které bylo napsaný že se 100 metrů okolo ní nesmí lovit.
Pokud ti jde o lov ve středním Norsku tak bych alespoň podle toho co jsem kde četl volil ostrov Hitra jak už níže píše indy.

indy - Profil | Ne 24.6.2007 20:59:42

Pokud chceš opravdu na moře, tak jak jsem se díval, ani fishtour, ani Korlin k moři nejezdí. Spíš bych se podíval na něco jako http://www.rybarskysen.cz/ nebo http://www.cahitra.cz/

El Duffus - Profil | Ne 24.6.2007 19:19:56

Emroy-mě ne, ale to je věc názoru. Celkově jsem tam byl dost spokojenej(už je to tak osum let), nechci to tady hanit. Jenom mě zajímalo, jestli nezměnili místo atd...

Emroy - Profil | Ne 24.6.2007 18:59:47

byl jsem tam předloni a myslím, že to ani jinak nevymyslí, jak jinak by to řešili??Mě to vyhovovalo...

El Duffus - Profil | Ne 24.6.2007 17:22:21

Emroy- pořád se k vodě dojíždí mikrobusem???

roman.rr - Profil | Ne 24.6.2007 16:59:03

Cau my se chystame prvni tyden v zari do Norska, obec Lauvsnes, rybarsky kemp Zanzibar Inn (lze ho najit na netu kdyz si das vyhledat slovo "Zanzibar Inn") Jedeme soukrome autama. Hledame jeste spolucestujici. Jestli chces muzes se pridat... Kdyztak mi pisni co nejdriv na mail roman.rr@seznam.cz

Emroy - Profil | Ne 24.6.2007 7:37:10

No já jsem byl s C.K. Korlin z Prahy a byl jsem velice spokojen!!! Je to ale spíš ve fjordech, na moře dost daleko...