Granule?

Rád bych znal Vaše zkušenosti s lovem kaprů na různé granule.Dle článků vynikající,ale - jaké druhy,jak je připravit,jak nastražovat,jak použít při vnadění?Za odpovědi děkuji.
Autor diskuse: PETR - , 15.5.2000 kaprařina - nástrahy, návnady

Rychlonoh | St 17.5.2000 14:23:18

No já pouľívám normální granule pro kačeny, stojí tak deset korun kilo. Buď z nich dělám těsto a to tak, ľe do sklínky od přesnídávky dám aľ po vrch granule a zaleju vodou. (tak mám jistotu, ľe tam nedám víc vody, neľ chci) no a na druhý den (stačí i pár hodin) směs vyndám, dám do misky a přidám mouku a hňácám a hňácám aľ to je tak akorát. jestli si tam jeątě něco přidáą, záleľí na tobě, zkouąeli jsme třeba kakao no a na obalovačku jenom granule rozmočím v nádobě a přidám strouhanku, v případě potřeby u vody rozředím, nebo dohustím, nosím si strouhanku větąinou k vodě

Martin M. | Po 29.5.2000 12:02:04

Pouzivam obycejne granule pro dobytek nebo drubez a strilim je do vody prakem. Jsou ruzne druhy a velikosti. Cena 8-15kc/kg. Doba rozpadu asi 10 az 80 minut. Vyhoda je v tom, ze nemusis nic varit, nosis si je k vode suche a spotrebujes jen tolik, kolik zrovna potrebujes. Jinak samozrejme vareny partikl je lepsi. Jako nastrahu granule nepouzivam.