MilFA

Máte prosim někdo zkušenost s touto firmou? Zajíma mě sada el.hlásiču s příposlechem a světelné koncovky na pruty.Díky za názory
Autor diskuse: JOKRS - Profil , 7.3.2007 všeobecné - náčiní, doplňky

petrovo - Profil | So 28.4.2007 19:58:16

Odpovim na prvni cast otazky - "Máte prosim někdo zkušenost s touto firmou?". Na toto mohu odpovedet zcela jednoznacne - u MILFY kupujte, ale bojte se chvile, kdy se vam zakoupene zbozi pokazi! Vubec nehraje roli, budete-li je mit v zarucni dobe! Majitel firmy je darebak, bez spetky slusnosti! Mam vlastni zkusenost, kdy jsem pred lety v o.d. Koruna v Olomouci u teto firmy zakoupil dva hlasice americke vyroby s displayem a elektronickym ovladanim za nemale penize. Tyto se mi postupne odporoucely (myslim, ze to bylo do 4 mesicu od koupe). Reklamoval jsem je tamtez a ted se podrzte - ne prodavaci, ale sam majitel hral podivnou hru a ja nemel ani opravene hlasice, ani penize. Po nescetnych urgencich a osobnim navstevam (mam to tam cca. 160 km!), kdy tyto byly telefonicky majiteli nahlaseny a urcen presny cas osobniho kontaktu, tento proste nikdy nebyl pritomen a personalu prodejny bylo za nej hanba. Zmena nastala, az kdyz jsem pohrozil kontrolou z Ceske obchodni inspekce!!! Tak jsem tedy nakonec dostal penize naspet - PO VICE NEZ JEDNOM ROCE !!!! U firmy MILFA bych jiz nekoupil ani zarazky na boilies! Behem vymahani jsem se informoval na majitele firmy i u jinych prodejcu s rybarinou. Dostalo se mi velmi zajimavych odpovedi, ktere koresponduji presne s mymi zkusenostmi!

Hyter - Profil | So 28.4.2007 19:56:09

Na te reklamě od hlavní cesty píšou ze mají otevřené so i ne. A skutečnost...? Sorry pokud to tam jiz neni ale i tak to tam hodne dlouho bylo.

Ratio - Profil | So 28.4.2007 19:22:06

Redfish:takze "ptal jste se" - ja jsem slysel ze pry jste KRICEL na pani - a to velmi dost, a to je velky rozdil. Spis nez budete neco takoveho psat, tak se ujistete, ze pisete pravdu a ne ze jste to "zaobalil" podle sveho gustu.. Jo no - žížaly nebyli..

Redfish - Profil | Út 10.4.2007 15:00:56

Tak jsem se zase nasr.... V pátek dopoledne jsem si chtěl u MILFY v Prštném koupit červy na vikendovou chytačku. Přijedu tam, u zavřených dveří stepuje chlap a další kámoši na něj čekají v autě - evidentně jeli k vodě. Dívám se na zavřené dveře - tam nalepená cedulka "Přijdu hned". Chlap to nevydržel a odešel. Říkám si, už tu stál asi dlouho, tak počkám, přece "hned" není hodina. Tak jsem tam pro změnu stepoval já. Dívám se na dveře a na nich cedulka s nápisem "Červi za .., žížaly za .., rousnice za už přesně nevím kolik. Ale hlavně že mají a nečekám zbytečně. Po 15 minutách se otevřely dveře, vyšla slečna (nebo paní) s nějakým dodavetelem a beze slova si s ním dál řešila nějaké další zboží. Tak tam stojím a čekám... Pak šla dovnitř a tentokrát nezamkla, což jsem považovat za tichou výzvu ke vstupu. Vlezu tam a skromně se ptám "můžu si koupit červy?" a ona mi říká, že mám příjít až odpoledne (což sice už bylo, ale asi jen málo). Ptám se, proč píšou, že je mají, když to není pravda - a ona mi klidně řekne, že přece nebude tu cedulku sundávat pokaždé, když jim dojdou!!! Koupil bych si urřitě něco navíc, ale to mě tak dožralo, že už jsem si nevzal nic a zařekl se, že už mě tam nikdy neuvidí. To se radši kousnu do pr.... Vypadá to jako prkotina, ale mě už tam štve všechno.

bazy - Profil | St 4.4.2007 19:31:12

Co se týče toho prodavače v Otrokovicích,v tom má Redfisch pravdu,celkem ho znám,je to super kolík,s jeho bráchou sem nějakou dobu makal,tak odtud sem se do té prodejny dostal a občas tak něco koupil.Je to opravdu spíš o tom vedení,to by fakt chtělo vyměnit,ale na to my sme bohužel krátcí.Měl sem s nima takovou nemilou zkušenost,ale to je na dlouho a už mě to nesere.Furt si ale stojím za svým-nebrat.Mám celkem věrohodný informace,odkud co berou a jak s tím pak dál nakládají,ale to si nechám pro sebe.

ZoeB - Profil | Po 2.4.2007 11:02:39

U milfy jsem si objednaval prut a navijak v akci kterou nabizi a musim rict, ze o proti ostatnim jsem to mel bez problemů, zcela spokojen!!!
Taky jsem si u nich objednal signalizator midi VT a byl jsem s nim uz parkrat u vody a taktez musim rict, ze bez chyby.
Nevim jak ostatni,ale ja mam s nima dobre zkusenosti.

findi1 - Profil | Ne 1.4.2007 22:50:18

Chcel som si od Milfy objednať pípáky, no po prečítaní niektorých príspevkov sa mi otvorili oči a pôjdem do Sema MinimagTS,.... Inak podobné skúsenosti ako "šmudla od sněhurky" mám i ja, ale s firmou Zico. Objednal som prew seba a tchána štyri navijáky a všetky štyri boli nejakú dobu používané. Cievky otlčené, kľučky vylágrované, krížové skrutky odreté a ani v jednej brzde nebol stejný počet lamiel, nehovoriac o tom, že to spravoval nejaký technický analfabet, pretože to bolo uložené tak, že to nemohlo plniť svoj účel..... Ja som tie svoje vôbec nepoužil a bol som rád, že som sa toho za štvrtinu ceny zbavil. Takže z mojich skúseností - Zico nikdy, tak jako Milfa ! .....

Hyter - Profil | Čt 15.3.2007 22:11:53

souhlas s bassem i redfishem
minuly tyden inzerovali vyprodej jak blazen, pa so a ne. byl jsem tam hned v patek a meli uplne .... slevy inzerovali 70% a ty jsem ani nenasel. tak asi.
v otrokovicich to opravdu zachranuje prodavac, ten je very good.

J.O.(Bass) - Profil | Čt 15.3.2007 21:50:31

Milfu :Proboha ne.

Redfish - Profil | St 14.3.2007 13:15:10

Vidím, že nejsem sám, co má na Milfu svůj (a ne dobrý) názor. Na druhou stranu ale musím pochválit prodavače v jejich prodejně v Otrokovicích. Je to borec, dá se s ním pokecat a ukáže, poradí, objedná. To, jak firma MILFA funguje, on bohužel neovlivní. Ideální by bylo, kdyby zůstal prodavač a vyměnil se majitel. :)))

bazy - Profil | Út 13.3.2007 20:21:06

Já bych ti doporučil jedno-vy... se na celou Milfu.Co jsem od nich kdy měl,to stálo za hovno.A to nejsem sám,pár mých známých by ti řeklo to samý

šmudla od sněhurky - Profil | Út 13.3.2007 19:49:23

Ahoj. Nevím jak hlásiče,ale jednání mají pod psa. S kolegy jsme si objednali zboží společně když měli akci výprodeje. Nejdříve zkonili objednávku a chtěli mi poslat něco jiného,pak třetinu věcí neměli-to bych ještě bral. Ale když to přišlo,tak jediný prut z objednávky odpovídal popisu a ceně (mimichodem je docela dobrý). nabízeli prut za 920 v objednávce potvrdili ale napočítali za 995kč,naviják byl na tuti použitý,gumové kolečko pod cívkou skroucené jak kdybych tahal v kuse sumce,odřená spodní část a upatlaná cívka. Kaprové špičky zahnuté,ošoupané a odřené držáky navijáků,jako kdyby byly znovu nalakované a v laku bublinky,přívlačáky sice s foliemi a cedulkami,ale taky lak na ... a poštovné cca.160kč. Kluci si to ale nakonec vzali,očko převázali,lak opravili a nadávali jak bázen.Kdyby to nebylo za polovinu běžné ceny asi by mu šli nabít čuňu. To jsem citoval. Psal jsem jim a ptal se,proč psali,že jde o nové zboží 1jakosti? Odpověď mne zamrazila. Pokud se vám nelíbí pošlete nazpět celou zásilku,on to někdo za tu cenu koupí. Je to první jakost,druhá jakost u nás není. Byl bych rád kdyby se mi ozval někdo,kdo má podobnou zkušenost.Nakupuju přes internet docela často,ale s takovým hulvátským a nečestným jednáním jsem se setkal poprvé.

JOKRS - Profil | Út 13.3.2007 19:09:43

Tak jsem si to všechno koupil,ale má to jeden háček.Každý pípák má dvě dirky,ale ten prostřední má v sobě vysílač takže se na něho napojí dva vedlejší to je všechno o.k,ale kam se u toho prostředního má zapíchnout ta koncovka prutu to mi nějak hlava nebere...Poradí někdo????

MACA - Profil | Po 12.3.2007 13:53:57

No pipsony vcelku ještě ujdou ale ty zadní svíticí nesmysly no nevim,podle mne P......,a jinak na stojanu drátu jak v temelíně.

Redfish - Profil | Po 12.3.2007 13:06:58

Nemůžu nestranně posoudit jimi prodávané zboží, ale co vím, je to, že když jsem si u nich nechal odložit v pátek sonar s tím, že si pro něj v pondělí přijedu, tak ho klidně v sobotu prodali. To mě dostalo. Takže tak s firmou MILFA.

petr07 - Profil | Čt 8.3.2007 14:41:31

Mám úplně nové signalizátory Milfa VTDN.Byl jsem zatím párkrát u vody,spokojenost.U nich na prodejně jsem si prohlížel i ty svítící koncovky a mě teda moc nedostaly.Je potřeba k nim vést kabel,jedná se o tvrdý plast a prut v nich nedrží.

JOKRS - Profil | Čt 8.3.2007 9:36:23

Nikdo to nemáte? Tak to asi bude .......

JOKRS - Profil | St 7.3.2007 15:00:23

Bojim se kamo,že si budem muset ještě nějakej pátek počkat..Voda má totiž 6st...

sasek - Profil | St 7.3.2007 14:56:11

JOKRS: Hele, neva, až zmasíš hodně kaprů tak to doval ke mně a u nás je protáhnem kouřem....:))))

JOKRS - Profil | St 7.3.2007 14:48:39

šašku,to je pravda,ale taky jsem řikal,že nemám ani tu udírnu(teda zatim) už po něčem pokukuji,ale nějak to nemužu dotahnout. Ale takovej teplej kapřík z udírny.... tak a ted se do mě pustěj,že jsem masař!

sasek - Profil | St 7.3.2007 14:42:39

JOKRS:neboj na bobky času dost..:)) a jestli chceš tak Ti nechám nějaký tý policajty po strejdovi......a mám i krmítka!!!!!! si přeci říkal že nemáš co dát do udírny..:)))

JOKRS - Profil | St 7.3.2007 14:31:22

šašku,šašku šaškovatej v neděli na pivo jdem to je jasný,na ty madary to musíme uválet co nejdřív!! čas se krátí,aby to pak nebylo v kvapíku.Tak nešaškuj a koukej vymyslet kdy to zválíme.

sasek - Profil | St 7.3.2007 13:31:00

JOKRS:Prakticky to stojí za hovno.Vrať se k policajtům a k vidličkám a neotravuj tady lidi...:)))A jestli chceš poradit,tak přijď v neděli na pivo.Kdy to uválíme na ty maďary?

JOKRS - Profil | St 7.3.2007 12:16:17

Jo hezké asi jo,ale má to někdo? Zajímaji mě prakticke zkušenosti s tímto výrobkem. Jak funguje jejich připoslech,pípáky atd. Díky

daemon.aeon - Profil | St 7.3.2007 9:05:45

Ty svítící koncovky mi připadají, jako by výrobce nevěděl už, co by....ale tak proč ne:-) Asi nevýhoda bude, že prut nějak nefixují a při prudkém záběru může dojít k"vypadnutí"prutu z koncovky...no a pak taky všude ty kabely.....ale tak určitě to bude hezké, aspoň na oko, když se vše rozsvítí:-):-) Možná taky přikoupím na noc....:-)