kazeni boilies ve vodě

Prosím vás poraďte mi: dělám si boilies už pár roku mám rád rybí boilies ale dělam si i ovocný, ale u toho mam problém že po 20 hodinach ve vodě začiná kvasit čím to může být? Předem dik.
Autor diskuse: pedo - Profil , 9.2.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

Hulda - Profil | Ne 25.2.2007 21:37:29

Skoušel ste ho trochu upect v troube jako plavouci boilies.................!!kolik tam davate vajec jak dlouho to varite !

pedo - Profil | So 10.2.2007 11:16:55

tulo - asi jo ale tim pádem stejny efekt jako to mliko bude mit i lactalbumin ne? a stou ledničkou jsem to skoušel a je to tak hodně záleží na teplotě. :(

tulo - Profil | So 10.2.2007 11:10:15

pedo-no je to ten duvod zřejmě.Vem tu skelnici a dej ji do lednice a uvidiš že se doba zkažení prodlouží.

pedo - Profil | So 10.2.2007 11:08:12

tulo- jo mliko tam davam a ne zrovna malo. :)

tulo - Profil | So 10.2.2007 10:42:22

pedo-no jestli tam davaš nějake to mliko ,tak jo.Nech venku sklenici z mlekem a uvidiš.

tulo - Profil | So 10.2.2007 10:41:33

bachy-v tom množstvi vody nebude-ale v te sklence při pokojove teplotě to nemuže udělat nic jineho než začit mirně pracovat))

pedo - Profil | So 10.2.2007 10:40:57

tulo - ale je normalni aby to kvasilo po 23hodinach?

Bachy - Profil | So 10.2.2007 10:39:55

tulo - Bude, ale rybář to neucítí. :o)

tulo - Profil | So 10.2.2007 10:36:39

pedo-no tak to je jasny jako facka-v te skleničce to zřejmě vždy skvasí.V rybnice to tak kvasit nebude.

pedo - Profil | So 10.2.2007 10:33:17

promiňte že pišu až teď ale pracoval jsem. to kvašeni jsem poznal tak že jsem si to boilie hodil do skleničky s vodou a sledoval jsem ho po každych 15 hod. boilie jsem nechal 2 dny schnout.

macin - Profil | Pá 9.2.2007 14:37:33

Bachy, musíš taky přidat vejce a ne jen vodu:)

Bachy - Profil | Pá 9.2.2007 13:58:40

Milda - No nejsem žádný znalec přes směsi, ale co jsem zatím zkoušel dělat z velkého podílu rybích mouček, maximálně jsem zkoušel 70%, tak jsem zatím musel dát do takové směsi aspoň 20% pojivé složky aby se to těsto dalo tvarovat.

Milda - Profil | Pá 9.2.2007 13:25:41

Bachy:A jaktože to nepůjde?

Bachy - Profil | Pá 9.2.2007 12:24:35

Milda - Podle mne půjde zkompletovat ta kukuřice dobře i s rybími moučkami, rybím masem...... všechno jde vyšpekulovat. :o) Edit - Jestli jsi myslel čistě z rybích mouček, tak to neukoulíš.

Lc1 - Profil | Pá 9.2.2007 12:13:34

Fishky: Rozumým ti. Myslel jsem to v tom smyslu, že kdyby jsi používal albumin, nevešel by jsi se do ceny za kterou boilie vyrábíš.)))))

Milda - Profil | Pá 9.2.2007 12:12:50

Takže když bych chtěl dělat boilies jen z rybích mouček,tak mi nebude pojit jako?

macin - Profil | Pá 9.2.2007 12:11:42

Lc1: edit to mělo být jsou i levný

Fishky - Profil | Pá 9.2.2007 12:11:07

Lc1: albumin je velice fajn, ale snažím se mu vyhnout a dělat každou směs "na hraně" pojivosti. Tak aby držela, ale nebyla moc uzavřená. Ale to také záleží na vícero věcech - řeka, stoják, krátký lov, dlouhý, bílá ryba... vše si žádá trochu odlišnou "taktiku"...

Lc1 - Profil | Pá 9.2.2007 12:08:56

macin: ..jsem levný, to jsi vystihl úplně přesně.

Lc1 - Profil | Pá 9.2.2007 12:05:23

macin: Ty mě vůbec.((((

freefish - Profil | Pá 9.2.2007 12:03:02

Fishky-tak je to diskuze o Tvojem DVD spokojen? Slovíčkaření Ti fakt jde.

macin - Profil | Pá 9.2.2007 12:01:27

Lc1: asi moc pojiv do boilí neznáš.. jsem i levný, přírodní, a který opravdu směs "drží"!, ale nepřekvapil si mě:)

Lc1 - Profil | Pá 9.2.2007 11:59:52

Fishky: Myslel jsem si to že ne albumin. To by pak nedalo tu celkovou cenu. )))))