Kralupy nad Vltavou

Kdo zná nakou dobrou vodu jak na privlac tak na kaprarinu. V okolí 20-30 Km. od Kralup nad Vlt. ? predem dik : )

kajask - Profil | Čt 30.12.2010 17:24:26

perlín >> jirka-perlín - >> jsem z kralup a chytam jedine na vltave pred mirejovickym moxtem a pak si zajedu obcas na barabu kde mame velice dobry uspechy a na rece vltave taky kde koliv si na rece najdes misto na rece trochu si to tam z mapujes a nakrmis tak ty kapry tam nachytas na rece jsou vsude tykapri..;-)

marty101 - Profil | Čt 1.4.2010 11:14:10

jerabnikmartino >> Zeměchy. Vltava pod Dolany, na slepá ramena, Vltava pod kralupskými tůněmi, pod loděnicí naproti Nelahozevskému zámku. Můžeš zkusit i přímo tůně. Přímo v K pod vtokem Zákolanského potoka. Nebo nahoru, u Kaučukářské loděnice, u bývalého žel. mostu..... Rybník v Kozomíně. Veltruská část Vltavy, pod Miřejovickým jezem..... Není kde nezachytat. A to jsem odtam už přes deset let........:))))))))

jerabnikmartino - Profil | Čt 1.4.2010 10:49:15

vytáhnu si jedno staré téma. Je tu nějaký Kralupák? potřeboval bych radu kam ted vyrazit za úspěšným lovem.

Eli - Profil | Út 19.12.2006 14:11:06

Tak v tuhle dobu je tu skoro všude mrtvý, ale jinak na přívlač to jde na Vltavě pod Miřejovickým jezem(musíš ale přímo pod něj)nebo na "Vorovinu" a na kapříky taky na Vltavu, ale mezi Kralupama a Miřejovickým jezem a nebo do Zeměch. Bohužel, na nejlepšim fleku "na kanále" nám to zavřeli, možná je to ale dobře, sjížděli se tam masaři a občas to nebyl hezkej pohled, nechci hájit místní, ale dělali to hlavně Pražáci(tím nechci házet všechny do jednoho pytle, ale kdyby jste to viděli, tak byste to pochopili)