šprajci na svazové vodě zeměchy

zdárek panové mám takovou špatnou zkušenost z jistého revíru v okolí kralup jménem zeměchy .k tomu to revíru vedou dvě cesty jedná je hrozná doslova neprůjezdná a ta druhá je v pohodě akorát tam místní svaz dal závoru aby tam nemohly chytat cizí rybaři ale jenom oni kteří sednou na kolo a jsou u vody.argumenty že jim to tam jezdí všichni drancovat u mě neprojde protože na každem revíru jsou místní vydry.budu rád když se mi ozve někdo z tohoto revíru abych ho mohl poslat někam..ps.za dva roky co jsem tam jezdil jsem si odvezl dve ryby..je to snad moc ..jo a u té špatné cesty je zakz vězdu ale nejsem si naprosto jistý.zajímá mi váš názor kdo tam jezdíte.díky
Autor diskuse: leguan - Profil , 12.6.2007 všeobecné - ostatní

TomášV - Profil | Po 18.6.2007 21:29:22

leguan: mám zprávu, že cesta kolem zahrádek k budově MO je opravená. Koukám, že ohledně té buzerace nic z tebe nevypadne.

wenda - Profil | St 13.6.2007 14:19:00

no to jsou teda problémy, tady unás je tolik znepřístupněných revírů, až je to k nevíře a to jen pro to, že tam lidí z okolních domků a přilehlých vesnic naváželi odpad k cestě, tak se majitel (OKD) rozhodl cesty přesypat hlínou, haldovinou, dali tam závory, betonové kvádry, sem tam i zákaz vjezdu, ale moc to nepomohlo, bordel se hromadí dál, ikdyž už jen k těm zábranám, rybáři za to byli drbáni policií, i když za to nemohli.... no a stejně se s tím už nedá nic dělat. Tyto revíry pomalu upadají a do 2 co vím se již nepouští ani ryba, když už nám to tu tak zadrbali, tak by ty znepřístupněné revíry měli vyjmout z popisu revíru a lépe zarybnit ty přístupné. Tak si myslím, že jeden nějaký malý revír není ani nutné řešit, je to banalita

TomášV - Profil | St 13.6.2007 14:01:02

leguan: Možná má ta závora zabránit vjezdu na soukromý pozemek. A copak jsi tam zažil za buzeraci ze strany porybných ?? Byl jsem tam letos dvakrát a neměl jsem tu čest vidět RS v akci.

leguan - Profil | Út 12.6.2007 23:46:42

eli.. ta závora je tam jak jedeš dolů vrchem k vodě ale než tam dali tu závoru tak tam zvrhli fůru hlíny.závora je tam tak týden.a ještě navíc tam řaděj místní porybný který buzerujou za každou hovadinu jen aby to cizím rybářům ......jo ani mě se to tam nelíbí ale když je na řece velká voda tak to mám docela blízko.

TK - Profil | Út 12.6.2007 23:24:16

A co takhle pojem jako "ochrana osobního vlastnictví" ? Nic ?
Tak nic. ;)

Orion - Profil | Út 12.6.2007 22:59:30

Petr OVA:To sem psát nebudu.Někdy mi zavolej a prozradím ti fígl .Bez něj tam raději nejezdi páč tě to výjde draho.

Petr.OVA - Profil | Út 12.6.2007 21:36:12

Orion: To je moc zajímavé. A co bylo dál, nenapínej!

Orion - Profil | Út 12.6.2007 21:17:38

podobný problém jsem řešil u nás a zde je odpověd z magistrátu:

Vážený pane Hořínek,
během dne jsem se snažil prověřit Vaši žádost v otázce sjezdu z
ulice Hlučínské do prostoru loděnice a také na druhou stranu břehu
ve směru k Nové Vsi. Snad jsem to pochopil správně.
Ke směru k loděnici je dopravní značka, která tam byla umístěna v rámci
stavby D47 na popud sportovního klubu sídlícího v loděnici. Komunikace
je na pozemku Povodí Odry, a.s. a není místní komunikace, je to tedy
účelová komunikace, tzn. soukromá.
Tento druh komunikace je možné uzavřít pouze při výslovnému nesouhlasu
vlastníka pozemku . Pokud není tento nesouhlas vydán je možné tuto
účelovou komunikaci považovat za veřejně přístupnou a potom o ni
rozhodne příslušný silniční správní úřad po projednání s Policií ČR.
Doporučuji se proto obrátit na majitele pozemku zda trvá na znezpřístupnění uvedených komunikací a potom jednat s uvedeným ÚMOb.

Šobáň, odbor dopravy

Eli - Profil | Út 12.6.2007 20:37:17

Jsem z Kralup, ale do Zeměch jedu tak 2x za rok, páč se mi to tam tak nějak nelíbí. Vždy jedu autem. Jedna cesta je podél zahrádek, ale ta je fakt hrozná. Druhá vede přes vesnici a vede přes kopec mezi domy. K věci: kde by měla bejt za závora a ten zákaz, nic takovýho sem tam neviděl. Zákaz je akorát na cestu podél rybníka, tam smějí pouze invalidové.

šeptal - Profil | Út 12.6.2007 13:17:59

Nepodléhá umístění závory, čirou náhodou, povolení odboru dopravy na příslušném úřadu? Jestli to tam MO dala svévolně pak šlápla vedle. Jestlina na to má papír, musíš přesedlat na kolo.