Jak to vypadá s bílou rybou na Ohří

Zdravím všechny nemáte někdo zkušeností s řekou Ohře připadá mi že poslední dobou tam díky vysoké vodě a kormoránům zmïzela bílá ryba .Konkrétně revíry O.10 a O.9 zůstali tam jen velcí kapři.Myslíte ,že je to možně na konci řeky je Nechranická přehrada myslím si že tam skončila bílá ryba je to možne?
Autor diskuse: pichon - Profil , 2.11.2006 feeder - revíry, cestování

pichon - Profil | Pá 3.11.2006 17:13:50

Ahoj zdravim všechny.Jde mi hlavně o část řeky pod Kadanským stupněm až k želinskému jezu tam mi připadá voda jak vymetená.Připadá mi že tam zustali jen větší ryby.Když si v létě prodjdeš tenhle úsek tak tam nevidíš ani rybku.Nevim třeba mi to jen tak připadá.

Šuli-CTD | Pá 3.11.2006 13:18:52

Já chytám Ohři 4 a ryb je tam taky dostatek.Kapři,cejni,plotice,ostroretky,jelci a parmy.

Mike | Pá 3.11.2006 13:03:47

Ahoj,
chytám na úplně stejných revírech jako Ty. Každoročně je tam vysazováno velké množství kaprů. Je to na Nechrankách asi nejpopulárnější ryba a snad kromě candátů a štik mi přijde, že už nikdo nic jiného neloví (přemnožený boleny téměř nikdo chytat neumí).
Každopádně na Nechrankách jsem nezaznamenal úbytek bílých ryb, chytám kapry různých rozměrů, cejny různých rozměrů, plotice jakbysmet.
V Kadani nad stupněm je to horší, dřív jsem měl nahozeno na žížalku a přišel i lín a úhoř, dneska je to jenom o prťavejch ježdíkách (nebo ježdících?), kterých je tam mraky.

Aladin - fuck off CT - Profil | Čt 2.11.2006 8:03:04

Já bych řek, že Ohře nekončí v Nechranické přehradě a pokračuje i dál...)))))
Já chytám na Ohři 2 a 3 a bílý ryby je tam dostatek. Hlavně malých cejnků a plotic. Bohužel jelikož je Ohře pod Nechranicema studenější, tak ryby nedosahujou takových velikostí, jako třeba na Labi....