jak hluboko vláčet???

Ahoj, potřeboval bych poradit jak na štiky, chytám na vltavě kousek za prahou a zajímalo by mě jak hloboko to mam tahat(woblery dvojdílné 13cm - whitefish) jestli do 1m nebo do 2,5m kde je vetsi sance neco chytit a popripade co tam na to muzu chytit jestli tam sou štiky a tak, díky za odpoved :))
Autor diskuse: Jakub - Profil , 2.10.2006 dravci - techniky lovu

maros - Profil | Čt 5.10.2006 10:06:04

nazdar jakube. Ak nelovia stuky na hladine tak skus potiahnut nad dnom. Over si hlbku vody a ci su tam nejake prekazky / korene,velke kamene,potopene konare /. Skus aj nejake kopyto / krvavo cervene alebo jasno zelene /. Je dvolezite aby si nasiel nejaku prekasku kde by mohli byt nejake stuky. ja nemam dobre skusenosti s viacdielnymi woblermi. Treba skusat a ono to pride. drzim palce

LC | St 4.10.2006 23:44:40

Ahoj, na sedmicku chodim rad i kdyz letos mam jen pstruhovku. Vetsimu stik co jsem tam chytil (max.76cm) bylo do peti metru od brehu nejcasteji na vracaku nebo pod parezy. Bohuzel je velka voda odnesla nebo to dorazila regulace nad soutokem. Ted to tam pro stiky neni nic moc, kazdopadne tam urcite nejake jsou jen se hur hledaji. Jinak vse chyceno na rotacky velikosti 2-3.
Petruv zdar.

Jakub - Profil | St 4.10.2006 15:20:24

PALKY Jj moc děkuju, a nemáš aspon nejaky typy svych nejuspesnejsich wobleru?:)

Palky | St 4.10.2006 14:07:29

zdravicko JAKUB....vltavu nepoznam, no s vlacenim to neni tak jednoduche, ze ti da niekto recept, ktory je zaruceny..najskor sa musis naucit narabat s tym ktorym voblerikom a potom "vykoumat" kde by sa tie rybky mohli nachadzat...najvacsie sance mas ke vidis ryby lovit - to bude zrejme hlavne na hladine, no dravce mozu lovit aj pridne, no rovnako vo vodnom stlpci...ak sa niekto z miestnych podujme a prezradi ti miesto vyskytu dravcov, tak potom to uz len musis vyskusat a naucit sa sam :-)))
vela zdaru