Mrazeňie boiliesou

Rád by som vedel načo sa davajú boiliesi zamraziť.Len tak sa uskladňujú alebo im mrazeňie v niečom pomáha.Vopred ďakujem
Autor diskuse: MIRO - Profil , 22.8.2006 kaprařina - nástrahy, návnady

Zindys - Profil | So 16.7.2011 9:13:50

Tonskiller >> nemáš zač

Tonskiller - Profil | So 16.7.2011 9:10:55

Zindys >> ok dík už jdu na to dávám ho do sáčku a jdu na to. Moc dík za radu

Zindys - Profil | So 16.7.2011 9:08:31

Tonskiller >> Ano, dej ho zamrazit. Vytáhni tak, aby se ti stihlo rozmrazit :o)) Jestli jedeš až v průběhu dne, tak ho bohatě stačí vytáhnout ráno. Pokud jedeš hned ráno, tak ho vytáhni ve středu večer.

Tonskiller - Profil | So 16.7.2011 9:03:19

Ahoj chci se optat včera jsem ukoule boilies a jedu na ryby až ve čtvrtek a chci ho mít čerstvé a ne moc vysušené tak ho mám dát zamrazit? A potom ještě kdy ho mam asi ak vytáhnout? Moc dík

Hamon - Profil | Pá 25.8.2006 7:45:06

No aj ja sa chystam na vikend k vode a som zvedavy,co to spravi, chcem namocit nejake tie "vochulky" do vody :) A som zvedavy, skusime nejake zarucene recepty, olihen,krab,musla a samozrejme nejaky domaci vytvor, aromu neprezradim :)

TiborK - Profil | Út 22.8.2006 19:11:55

Psssst.....Ešte to uvidí nejaký jazykovedec, urobí si na tom dizertačku a my budeme musieť používať v spisovnom styku nejaký novotvar.......
:o)
Zajtra idem odskúšať tie moje vysušené "vochuľky" - (varené, ochutené guľky.. :o)))

maros.kaprar - Profil | Út 22.8.2006 18:33:28

tibor: ked sme u tej slovenciny stale rozmyslam ako by sme mali boilies vlastne volat, mna napadlo ze "vyvarance"

TiborK - Profil | Út 22.8.2006 17:35:24

Ja radšej uskladňujem boile v priedyšných sieťkach. Vôbec nevadí, že sú tvrdé, pred lovom ich mierne nadipujem a je to.
Čerstvé guľky vždy začne ozobávať nejaký drobizg.
:o)

maros.kaprar - Profil | Út 22.8.2006 16:58:06

mirek: na co to chces mrazit? ked nechces tvrde boilie tak si to sprav den pred rybackou. ked nemas cas, tak to chapem. aj tvrde boilie mozes "ozivit" napr. namocenim na par hodin do vody s partiklom...

Fishky - Profil | Út 22.8.2006 16:22:14

Mirek-zl: záleží na "užití" bobků, respektive zvážení každého soudruha, chceš lákavé, mrazíš hned, nebo dokonce jen sušíš (a nevaříš) chceš eliminovat bílou rybu nebo dorost kapříky sušíš...

Mirek-zl - Profil | Út 22.8.2006 16:12:04

A co mírně vysušit( tak ty tři dny) a pak zamrazit?

maros.kaprar - Profil | Út 22.8.2006 15:49:00

tomm: pisal o tom bill cotam. mslim, ze by prave on o tom nieco mohol vediet .-)
tibork: pisal som ti mail, radsej cez mail. inac prsi :-)

TiborK - Profil | Út 22.8.2006 13:51:48

Nazdar Maroš, čo nové?

tomm - Profil | Út 22.8.2006 13:45:09

Je fakt, že čerstvé kuličky rychleji chytají, ale nevydrží ve vodě tak dlouho. Osobně mám nejraději pokud jsou kuličky tak tři dny sušené, které ještě nejsou sušením tak uzavřené a můžeme je nechat nastražené i dlouhou dobu. To, že se mražením boilie znehodnocuje se mi nezdá, aspoň ne nijak výrazně.

TiborK - Profil | Út 22.8.2006 13:14:42

Vo vodách s výskytom rakov, sumčekov, alebo množstva bielych rýb, je lepšie gule radšej vysušiť. Dlhšie tak odolávajú atakom neželaných živočíchov.
V mrazničke sa lepšie skladujú....., ako v sieťkach po byte... :o)

Fishky - Profil | Út 22.8.2006 8:51:04

Bachy: tož normálně :)) čerstvé zamražené fakčí rychleji než vyschlé tvrdé (nemluvě o tom že se to někde musí sušit) takhle stačí mražák (mám "extra" na tyto účely a šmitec :))

Bachy - Profil | Út 22.8.2006 8:36:18

Fishky - Jak to myslíš, že to pak rychleji působí? :o)

Fishky - Profil | Út 22.8.2006 8:21:11

Miro: by mi to v bytě nesmrdělo, tak hned jak to vystydne to švihnu do mražáku. Také to pak rychleji "působí" :)