Quntum Energy Evolution BCS 750

Čau Carp-aři, mám zcela jednoduchý dotaz, hodlám obnovit své volnoběžky, rozhodl jsem se pro střední třídu a rozumné peníze - dle obrázků a popisek se mi celkem zalíbil neaviják: QUANTUM Energy Evolution BCS 750, ale nemám s ním a ani se značkou Q. naprosto žádné zkušenosti. Nevěděl by němu, někdo z Vás, něco bližšího. V recenzích o nádobíčku na MRKU jsem o něm nenašel nic. Jo ještě doplňuijící otázka, prosim neví někdo, kde se dá sehnat? Na níže uvedené adrese, kde se dá blíže prohlédnout ho už také nemají.
http://www.vseprorybare.cz/index.php?pid=103
Autor diskuse: Wamp - Profil , 15.8.2006 kaprařina - náčiní, doplňky

Wamp - Profil | Čt 17.8.2006 12:32:21

Čodiš:Díky za recenzi, problém je právě v tom, že si představuji menší typ. ten tvůj je nádhenej, ale pro moje účely OBROVSKEJ, kdyby ho vyráběli v menší verzi, tak do něj okamžitě skočím. a ten co chci je jinej typ, jedná se o menší model, sice jsem ho našel na několika E-shopech, ale nikde ho skutečně nemají a inzerují ho jen ze setrvačnosti - jedná se mi o tenhle model 2005 - tady se můžeš podívat, http://www.vseprorybare.cz/index.php?pid=103.

Čodiš - Profil | St 16.8.2006 12:31:45

Wamp:Zdarec ,ten typ co píšeš neznám ,já vlastním od dubna Quantum Crypton SCS 1070 ,je to naviják s volnoběžkou ,a za tím jsu s ním max spokojenej ,je to obrovskej naviják ,zažil 3 denní déšť a úplně v klidu ,přední brzda je dost citlivá a i v tom deštu byla furt stejná ,velice dobře se mi s ní zdolávají ryby ,volnoběžka už tak dobře seřiditelná není ,ale tu nastavíš a už s nou nemanipuluješ tak jak s přední brzdou.Je to zatím krátká doba na hodnocení ,koukni se na něj na http://www.fishop.cz/default.asp?CatID=169&MRK=1566&PN=Name&SORT=&itemsOnPageSelect=9&x=37&y=12 ,je tam i ten kterej chceš