SPRO - Bushmaster 3,90 - 3lb

Ahoj, má už někdo doma tyto klacky??? Jak jste s nimi spokojení??? Je to letošní novinka, tak nečekám mraky odpovědí, ale nějaká recenze by mi pomohla. Díky
Autor diskuse: Killer - Profil , 11.8.2006 kaprařina - náčiní, doplňky

carlos - Profil | Pá 11.8.2006 21:32:40

Killer - ® : omlouvám se ale nebudu nic hodnotit, mám k tomu svoje důvody a nehodlám se zase týden s někým dohadovat o tom, co jsem napsal a že si chválím svoje zboží a dělám reklamu. Hodnocení "zdá se mi, že ...." je stejně na nic a pokud si párkrát nenahodím a nezdolám pár rybek, jen si vymýšlím. Mohu tu jen prohlásit, že za ty peníze (2700) opravdu stojí. Sám používám už dvě sezony Strategy Experience a nyní i Strategy The Legend. Experience nemají konkurenci i když se poslední dobou musí dávat pozor na zpracování, Legendy jsou tvrdší a spíš na házení, Bushmastery mají velice slušný měkčí blank ale jejich hlavní předností je barevné provedení - kamufláž opravdu upoutá každého a dá se ve stejné barvě pořídit i naviják, pouzdro, tašky, oblečení atd. Dováží se jen v provedení dvoudíl 3,60m/3Lbs.

Killer - Profil | Pá 11.8.2006 10:11:02

CARLOS: Ahoj, díky ale můžeš mi alespoň podrobněji ten prut popsat???
Jak se ti zdá akce, jestli je spíš tužší, nebo naopak se ti zdál měkčí?
Určitě jsi s ním zkoušel mávat, třeba ho porovnej se svými pruty a napiš které máš!!!
Je to pro mě důležité asi do nich půjdu!!!
Zatím mám doma trojdíly 3,96 - 3lb, ale chci dvojdíly a myslím že 3,60mi budou vyhovovat, ony se myslím zatím stejně ty Bushmastery dělají je 3,6, že???
Předem díky
Killer

Ondra (tloušťák) - Profil | Pá 11.8.2006 0:33:31

Carlos: Áááá to je ten proutek který jsi ukazoval na srazu KP - jo ten byl moooc pěkný. A ta kamufláž - super

carlos - Profil | Pá 11.8.2006 0:31:42

Mohu hodnotit pouze vzhled, měl jsem ho tři měsíce na předváděčky ale nebyl jsem s ním u vody. Koncovka a sedlo navijáku je stejné jako na Strategy Experience, vše osazené na jiném blanku s převlečnou spojkou namísto trnové. Měl by to být jediný prut na světě s blankem v barvě listové kamufláže.