Jaké Milo, aby bylo jako Shimano?

Čau Plavačkáři – mám problém, měsíc se snažím sehnat telematchový prut – SHIMANO Nexave AX TR GT Trout / Match – 4,20m, je to specialitka na plavanou v řece – hlavně pstruzi a parmy. Mám tento proutek prohovořený a doporučený p. Tychlerem. Nicméně nejsou ani u dovozce v Gammarusu.
Už jsem tak zoufalý, že se tohoto snu asi vzdám a rád bych bych pořídil něco obdobného Narazil jsem na telematchové proutky na (E-shop), MILO BRNO, http://www.milobrno.cz/scripts/zbozi.php?KID=86, ale nemám s jeho výrobky naprosto žádné zkušenosti. Zde prezentované proutky se mi líbí, tak potřebuji poradit typ prutu od Mila, který by se nejvíce blížil výše uvedenému Shimanku. Věděl by někdo něco?????
Autor diskuse: Wamp - Profil , 27.7.2006 plavaná - náčiní, doplňky

timb - Profil | Út 20.8.2013 18:09:08

mašinfíra >> Kontaktoval bych paní Tůmovou.Je tohle ono? http://damialba.cz/fishing/dam/pruty/power_trout_sp​in.htm

mašinfíra - Profil | Út 20.8.2013 8:33:28

Něco podobnýho taky řeším.
Viděl jsem u kamaráda prut DAM POWER TROUT SYSTEM - DISTANCE,troj dělička 3,6m a 10-50g.
Nevíte kde ho sehnat? Díky

jan - Profil | Po 31.7.2006 6:57:09

...no, pokud vim, tak ty ostatni verze tech shiman se ani do CR nevozi:-( jinak tvrdsi nez bolona(aspon takove co sem mel v ruce ja) je to urcite...no v V Ol. to milo maji, nebo alespon meli(za katalogovou cenu 2990,-)to co meli na obchode bylo "pokazeny", a novy uz neslo sehnat, ani u dovozce, myslim ze uz se snad nedelaji...ale ja ho mam tez z Brna za nejakych 2750,-dostal sem slevu za cestu :-)

Wamp - Profil | So 29.7.2006 15:42:45

Tak teď jsem trošku posurfoval, na stánkách prodejny - co jsem měl od tebe e-mailu a koukám, že to mě interující CHROMIUM také není v nabídce.

Wamp - Profil | So 29.7.2006 15:37:01

Čus Jane, ještě co se týká těch modrých Shimanek Trugh, tak já mńemám problém sehnat 4, 40 a 4,50 ale tyhle pruty jsou určené pro chytání s živou rybkou na řece do proudu, něco jako tvrdší, kratší boloňka - mají akci 7,8,9, - já jsem toužil po 4,20, která má akci 4, ale není. Jinak prosímtě jaká je cena toho CHROMIUM tele MATCH med. 4.5m u Vás na krámě, nejlevnější variantu jsem zatím nalezl na MILO-BRNO za 2890,-|Kč.

Wamp - Profil | Pá 28.7.2006 22:25:16

Jane, dík moc - věnuješ se mi jak manželce, dneska jsem trošku popil, protože v práci to stálo tak za jednu slunku a ještě malou, počkám na tvůj zítřejší příspěvek a pak objednám - CHROMIUM tele MATCH med. 4.5m, zatím děkuji a dej vědět. Wamp

jan - Profil | Pá 28.7.2006 11:29:35

wamp.........mas to v mailu

jan - Profil | Pá 28.7.2006 6:57:49

treba tady: http://www.milo.it/en/Canne/Tr_lago/1.asp , ale stejne do toho maji zamontovane i normal telematchky...na ten Hyperion sem se dival taky, bo meli prijemnejsi cenu, nevim jak ten hrajiho, ale ted se prodavaji "new 2006", pry je to nastupni model toho co mam (je fakt, ze chromium M/H uz ma jako model neco za sebou),jednak pro mi byly moc kratke, a kdyz uz meli delku, tak taky dost velkou vrh. zatez, navic mi prisly dost robustni, snad sou tam i nejake problemy s kvalitou(lamajici se spicky)...s tim odrazovanim: no znas to, jednak (pry) je to prut urceny na uplne jine techniky lovu nez klasicka plavana-ale s tim sem do toho sel, ze to neni plavacka na 100%, pak neco o plavane a italskych znackach, navic v krame kde dost preferuji S., Milan je tam pecenej varenej, me to celkem udivilo,... osobne mi vadily ty kratky nozky na ockach-s lehkyma splavkama za vlhka to asi nebude ok, atp. Ja sem byl v podstate rad, bo S. principielne nemusim, tu na MRKu me tez vsichni doporucili Milo. jinak v podstate moc nedam na nejaka doporuceni, nauceny reci prodavacu atp. ale tentokrat me to jen lehce utvrdilo v mem pocitu....behem dopoledne si tam pujdu pro nejake blbosti, toz se podivam, jestli je jeste maji a dam vedet

Wamp - Profil | Čt 27.7.2006 21:06:39

Jinak si měl samozřejmě pravdu jedná se o ty modrý nový Shimánka, ještě by mne zajímalo na jakém základě tě od této koupě zrazovali na krámě????

Wamp - Profil | Čt 27.7.2006 21:04:58

Čau Jane strašně dík za tvůj příspěvek, zřejmě byl pro mne rozhodující, přesně prut o kterém mluvíš mě zainteres. nejvíc! Takže do něj asi půjdu.
Jinak bych tě ještě požádal o vysv. posledních dvou řádků. Cituji: "mrkni, i Milo tela tzv, trout specialy" - rád bych mrknul, ale kde ??? Taky na MILOBRNO???
A za druhé píšeš - Cituji: "jeste v patek je u nas v krame meli oba-4,40 i 4,50" A já se ptám kde je to u nás na prodejně??? Wamp

hraji - Profil | Čt 27.7.2006 14:13:58

Ahoj, mám Milo telematch Hyperion, 4,1 metru, 5-25 gramů. Je to pohodový prut, který zvládne jak jemný lov malých rybek, tak zdolávání kapra kolem 60 cm bez jakýchkoliv problémů. Kamarád má ten o jeden stupeň jemnější a zvládá také i větší ryby. Na to že to je teleskop, je to velmi podařený prut. Srovnat s uvedeným Shmnem nemohu, neměl jsem ho nikdy v ruce

jan - Profil | Čt 27.7.2006 12:52:31

Zdarec, pred cca mesicem sem resil ten samy problem, viz i ma otazka v diskuzi v "plavane"...podle netu a katalogu sem dosel tez na ten nexave(jestli je to ten modry s lehce omolitanenou ruckou :-), i v krame vypadal solidne, cena taky dobra, nicmene prodavaci me od toho zradili(a to sou vzdy ochotni neco od S. prodat:-) ....tez sem malem propadl zoufalstvi a chtel se na to vykaslat a jit zpet do bolone....nicmene nakonec sem skoncil u Chromia telematch od Mila, sice bylo (pro me) za nekrestansky peniz, ale moc se mi libilo na prvni pohled, parametry tez dobre, a vsichni na nej jen peli ody, toz sem neodolal a udelal si radost....parametry-450cm, sloz. 135cm, 15-25g(medium), vaha 228g, 8 dilu(10 ocek-hlavne maji DLOUHE NOZKY!, posuvne jen pos. 2 na spicce, jinak kazde na 1 dilu, vetsina dilu ne delsi jak 50cm), rukojet korek-pred navijakem kousek molitanu, kovova koncovka. asi 2/3 delky s vyztuznym dvojitym opletem, kvalitni lakovani blanku-ocek uz nikoliv, holt talosi...jinak vzhled neitalsky strizlivy, blank stihly, rukojet tez....zdolavacky na nem jsou super, perfektne pracuje i pri malych rybach, pri kaprovi cca 45, nebo ostre cca 50, v proudu(zatim vetsi nebyly) dela parabolu temer az k rukojeti, i s lehkyma splavkama se pekne haze...jediny problem-zbytecne "velke" sedlo navijaku, muj 20 navi. sem musel upravit paskou aby tam pekne sedel.....uf, to je slatanina, vic me nenapada, kdyby tebe jo, tak napis:-) edit:.....nemyslim si ze to S. je prut na reku, spis na jezerni rybarinu(mrkni, i Milo tela tzv, trout specialy), edit 2, jeste v patek je u nas v krame meli oba-4,40 i 4,50.