Vnadění na zabahněném revíru

Mám jít na závody na soukr. malý rybník kde je prý asi metr vody a pak půl metru hodně řídkýho bahýnka. Chytat chcu na propad ale čím zakrmit aby to nezapadlo do toho bahýnka?Dík.
Autor diskuse: Jura Č. - Profil , 3.9.2001 plavaná - techniky lovu

Martin M. - Profil | Po 3.9.2001 16:08:13

Jo a dobrej figl je rozmixovat v mixeru cerstve rohliky - nemusi se to uz namacet - udelas kouli a hodis do vody. Pak samozrejme chytas na rohlik.

Martin M. - Profil | Po 3.9.2001 16:04:26

No s tema celyma burisonama bych to zas tak neprehanel, ale pokud je pomeles, tak urcite - hodne tim smes zlehcis a rychleji se rozpadne. Stejnou funcki zastane i malo namocena rohlikova strouhanka - musis ji ale nekolikrat prepasirovat pres jemne sito, abys ji hodne provzdusnil. Pokud chces chytat na propad, pak by ty plouvouci koule mely zabodovat. Jinak bych se ale nebal pouzit normalni krmeni, ktere se rozpadne hned pri uderu o hladinu. Dulezite je pouze to, aby koule nedopadla na dno celistva - to se pak v tom blate utopi.
Osobne na takto melkych revirech zastavam nazor, ze se ryby drzi co nejvice u dna a tak bych do sloupce zas az tak nekrmil - pouzil bych to z pocatku jenom jako drazdidlo, ne jako hlavni potravu.

Spinner | Po 3.9.2001 12:58:01

Jestli tam chces dat neco z obchodu tak jednoznacne milo super nebo milo excelenza fondo-s uspechem testovano v terenu.Pro vetsi ryby do toho muzes jeste dat trochu milo grand prix.

Spinner | Po 3.9.2001 12:55:57

Jednoznacne pridej do krmeni burisony nebo neco jineho co plave ve velkem mnozstvi (myslim opravdu velkem !!!),udelej sussi smes, malo mackej a koule se bud rozpadnou na hladine a ke dnu budou padat jen lehke castecky a nebo pri lovu perlinu muzes udelat koule plovouci-nejlepsi vec, jsou po tom tak dravy az hruza :-))

Formaggio - Profil | Po 3.9.2001 9:30:48

No, asi něčím lehkým. Stačí, když uděláš krmení sušší než normálně a málo mačkat.