Metod mix...........

Chci se zeptat z čeho se skládají Vaše metody.
Jestli máte nějakej osvědčenej recept nebo jestli preferujete kupovanej.A v čem si myslíte že je jeho největší síla.Nějakej recept by určitě bodnul.
Všem moc děkuji.:-)))))))))))))))

metal - Profil | Čt 10.3.2011 16:37:23

Když si chci zachytat menší kapříky dávám do krmení papriku půl na půl sladkou a pálivou , ale vybírám si aby byla pěkně rudě červená ....

lapcarp - Profil | Čt 10.3.2011 15:11:19

Chtěl bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se co přimíchávate do jarních m. mixů,a co je vhodného přimíchat pro selekci ryb.Pokud používáte i tekuté přísady,napište prosím jaké.Díky za odpovědi.

Martin M. - Profil | Čt 1.6.2006 12:14:55

pajacarp> co myslis method mixem? Nektere se rozpadaji rychle a kapr nasava hacek v hromadce krmeni, jine se rozpadaji jen pomalu a dlouho vydrzi najezdy ryb. U toto prvniho mi pripadne, ze mam jen jeden pokus rybu dostat na hacek, po prvnim nasati je krmeni rozmetano sirokodaleko. Vyuzivam druhe moznosti. www.mrk.cz/r/atlasy/nastrahy_navnady/navnady/feeder/klasicke_smesi/tezke_krmeni_na_vetsi_ryby/

pjarmil - Profil | Čt 1.6.2006 11:20:58

jo ja souhlasim s kolegou rybarem.. taky micham ovocne baze.. ted jsem spise presel na masove jako je musle, olihen. ryba.. vic jsem jich zatim nevyzkousel ale muzu rict ze tyto funguji skvele..

Petrson - Profil | Čt 1.6.2006 4:05:53

Většinou to dělám tak, že koupím několik profi směsí s ohledem na cílovou rybu, které před použitím naředím (šroty, strouhankou) a doplním partyklem, někdy i dochucuji. Vydrží mi poměrně dlouho. Doufám, že síla je v určité jedinečnosti - asi jako každý si hlídám pár "fíglů" a ingrediencí ve víře, že je používá málokdo a o to víc můžou být pro rybu atraktivnější (u těch, co se již podívaly na břeh, nevyvolají asociaci záseku, takže třeba vezmou s větší důvěrou). V poslední době se taky "zichruji" druhou směsí, jednu obvykle míchám na sladko-ovocné bázi, druhou kořenitě-masitou. Většinou se účinnost některé z nich projeví, když ryby nejsou zrovna při chuti - alespoň jedna většinou obstojně zaboduje.