Jaké zvolit návazce???

Ahoj pánové.Potřebuji poradit ohledně návazců.Jsem ještě začátečník a chci také chytit kapra,který nemusí být zrovna obr.Ale chci zažít boj s kapříkem.Mám použít krmítko a nebo ne(chytám na těžko-položená)?A jestli máte nějaké vyzkoušené návazce,tak vám budu moc vděčný.Kdyby bylo foto tak taky.Za vaše odpovědi vám děkuji.Mimochodem,jde o jižní čechy-Staňkov a Hejtman.
Autor diskuse: Elda - Profil , 8.5.2006 kaprařina - techniky lovu

mikdandy - Profil | Pá 12.5.2006 13:53:04

Elda- jestli si chces chytit kaprika tak to dokazes s jakoukoli montazi, jestli chces chytit kapra, tak bud musis mit hodne stesti, nebo montaze popr. návazec takovej aby co nejmene vzbuzoval v kaprovy pochybnosti, muzes pouzit treba fluocarbon, osobne nepouzivam ale je to moznost. Pokud vis, ze kapry mas na miste ale neberou ti zkus zkratit nebo prodlouzit navazec, zmensit hácek, zkusit proste jinak predlozit nástrahu. A krmitkem urcite nic nezkazis, pokud teda do nej nedas schnily krmeni apod.:-))

Bachy - Profil | Pá 12.5.2006 13:47:04

Jestli ti nejde o maso, ale o požitek ze souboje - doporučuju pro začátek chytat u břehu a jemně zdolávat na slabší vlasce a malé háčky. Jinak hraji to napsal přesně - když budeš pořádně hledat na MRKu - příští sezonu budeš mít skoro jasno. :o)
Za sebe můžu doporučit například toto:http://www.mrk.cz/clanek.php3?id=632

hraji - Profil | Pá 12.5.2006 13:10:04

Jestli jediným tvým problémem je, jaký zvolit návazec, ta to už jsi za vodou. :-)) Ale protože máš potřebu upřesnit, kde že budeš používat ty návazce, nebude to asi tak horké. Sedni si na zadek k počítači a hledej vše co se týká kaprařiny tady na MRKu. když to přelouskáš, budeš king i kong.

Petr.J | Po 8.5.2006 8:38:38

Podívej se sem a určitě si vybereš http://www.mrk.cz/montaze.php